Veszítettetek már el 10ezer forintot? Milyen érzés volt?
Nem nagyvállalkozókra gondolok hanem akiket alapból nem vet fel a pénz.
Nekem nehéz túltenni magam rajta.
A táskámat hagytam ott a Tesco pénztáránál, benne az irataimmal, lakáskulccsal és 800 ezer forinttal.
Akkor vettem észre, amikor a másik boltban kerestem a pénztárnál. Pánikszerűen rohantam vissza, toltam az 1 éves babámat a kocsiban. Évek óta építkeztünk és a Tüzépre mentem volna hazafele kifizetni az építési anyagot. Azt hittem rosszul leszek. Én GYED-en voltam, a férjem nem sokkal előtte veszítette el hirtelen a munkáját (bezárt a cég), amíg nem talált mást, addig pofozgatta a házat.
A táska ugyanott volt, és benne volt minden. Gondolhatod, mit éreztem? Elsírtam magam...
Életemben nem hagytam el semmit, gyerekkoromban sem, egészen addig. Ennek kb. 13 éve, a férjem a mai napig nem tudja.
Én egyszer egy 20 ezrest rántottam ki a zsebemből a Tescoban. Már letettem róla mikor egyszercsak bemondták a hangosbemondóban, hogy aki elhagyott valamit az jelentkezzen az információs pultnál. Aki megtalálta leadta, amin nagyon meglepődtem.
A konkrét kérdésre válaszolva pedig elég bosszantó volt, amíg úgy véltem nem lesz meg, de azért nem okozott feldolgozhatatlan sokkot.
Utolsó igen de évek múlva is emlékszel rá és ez aggaszt engem is hogy nehéz elengedni a dolgot :D
Egyébként én se szó szerint veszítettem el hanem egy ilyen leakciózós átverős dolog történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!