Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Veszítettetek már el 10ezer...

Veszítettetek már el 10ezer forintot? Milyen érzés volt?

Figyelt kérdés

Nem nagyvállalkozókra gondolok hanem akiket alapból nem vet fel a pénz.

Nekem nehéz túltenni magam rajta.

2020. nov. 7. 22:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, tapasztalatnak jó volt, azóta nem hagyok el semmi pénzt
2020. nov. 7. 23:02
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

A táskámat hagytam ott a Tesco pénztáránál, benne az irataimmal, lakáskulccsal és 800 ezer forinttal.

Akkor vettem észre, amikor a másik boltban kerestem a pénztárnál. Pánikszerűen rohantam vissza, toltam az 1 éves babámat a kocsiban. Évek óta építkeztünk és a Tüzépre mentem volna hazafele kifizetni az építési anyagot. Azt hittem rosszul leszek. Én GYED-en voltam, a férjem nem sokkal előtte veszítette el hirtelen a munkáját (bezárt a cég), amíg nem talált mást, addig pofozgatta a házat.

A táska ugyanott volt, és benne volt minden. Gondolhatod, mit éreztem? Elsírtam magam...

Életemben nem hagytam el semmit, gyerekkoromban sem, egészen addig. Ennek kb. 13 éve, a férjem a mai napig nem tudja.

2020. nov. 8. 06:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer egy 20 ezrest rántottam ki a zsebemből a Tescoban. Már letettem róla mikor egyszercsak bemondták a hangosbemondóban, hogy aki elhagyott valamit az jelentkezzen az információs pultnál. Aki megtalálta leadta, amin nagyon meglepődtem.

A konkrét kérdésre válaszolva pedig elég bosszantó volt, amíg úgy véltem nem lesz meg, de azért nem okozott feldolgozhatatlan sokkot.

2020. nov. 8. 08:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Még eddig pénzt soha nem hagytam el arra nagyon vigyázok. Sapkát azt már igen még régen. Meg a múltkor a szemüveg törlő kendőt.
2020. nov. 8. 09:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Részemről nem okoz életbevágó gondot, pedig nem keresek sokat. Amikor először elhagytam 5000-t (kipakoltam a pultra elpakolás közben a boltban és letettem a visszajárót, otthagyva), hazamentem, beugrott és azt mondtam magamnak, hogy ez ott nem maradt, vissza nem megyek így, kicsit bosszantott, de volt munkám és tudtam, hogy kis idő múlva lényegében már el is fogom felejteni, értsd, nagypapa koromban ezt nem fogom életem veszteségei közé sorolni. Azóta így állok hozzá, mert figyelek, figyelek, de azért bármikor elhagyhatok valamit. Arra is gondoltam, hogy vettem 20 ezerért egy kabátot, egy hét múlva le volt árazva 10000-re. Nagy kaland. Vagy "átvertek" minket egy német étteremben, mert megtévesztő volt az étlap és egy őrülten aránytalanul drága kaját ettünk, bőven ráfizettünk 10000 forintot a többi kajához képest, arányában. Ott speciel szóvá lehetett volna tenni (tényleg inkorrekt leírás volt), de az nem elegáns. Ha meg nincs kit hibáztatni (mert magadat hogyan hibáztatnád, hisz ez egy kis baleset), én mondtam is, magamat nem tudom hibáztatni, nem vagyok egy görcsös, vonalas ember, nem is akarok az lenni, ezért lehet, hogy még megtörténik, így túllépek rajta. Majd lespórolom máson, például csak vizet iszom egy hónapig. Franc idegeskedik ilyenen, nem érdemes. Idegeskedj akkor, ha ne adj Ist' megbetegszel. Most persze nem arra gondolok, hogy valaki 45000 forintból él havonta, mert az tényleg egy nyomorult ember.
2020. nov. 9. 22:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Utolsó igen de évek múlva is emlékszel rá és ez aggaszt engem is hogy nehéz elengedni a dolgot :D

Egyébként én se szó szerint veszítettem el hanem egy ilyen leakciózós átverős dolog történt.

2020. nov. 10. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Aki emlékszik rá évek múlva is, az vagy nagyon szegény ember tényleg (évek során is végig az marad) vagy rettentő távol áll tőlem a felfogása. Gondolok rá néha én is, de nem rossz érzéssel. Ennyi erővel mindenki öngyilkos lehetne, aki valami gazdasági helyzet miatt bukik milliókat, havi szinten több ezreket (devizahitelesek). Légy kicsit stabilabb lelkileg, de egyszersmind könnyedebb is ilyen téren. Élsz ma is, nincs gond, ha nem nyomorogsz vagy nem vagy beteg. Most fura dolgot írok, de én még arra is gondoltam, hogy így legalább nem veszek a hónapban felesleges dolgot, átértékeltem mi kell valójában. Ilyen értelemben ahogy írod milliószor bukik az emberek többsége. Nyáron a strandon lopták el a 35 ezres órám, ez speciel csak most jutott eszembe. Ez van...
2020. nov. 11. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!