Jobb vagy baloldali vagyok?
- szerintem az egészségügyet privatizálni kéne (mivel az állami megoldás is fizezős, de nem minőségi) tb helyett biztosítási alapon menjen a buli
- egykulcsos és alacsony adó párti
- európárti vagyok
- szabad piac párti vagyok, nem ertek egyet a Mészáros protekcionista jelenséggel
- árstopp helyett jó gazdasági környezet kialakítására törekednék
- az állam ne cseszegesse az állampolgárokat: pl.ne kötelezze őket egyéni adóbevallásra, népszámlálásban részvételre, oltásra.
- rendpárti vagyok, utcán legyen elég rendőr
- ellenzem a melegházasságot, de a prideot nem tiltanám be, csak szigorítanam az öltözködést
- egyetértek, hogy ápoljuk a kultúránkat pl.templomfelújítások
"egykulcsos és alacsony adó párti"
Csak szólok, hogy Magyarországon a legmagasabb az adó egész Európában. A 27% ÁFA és ilyen mértékű SZJA rekord magasnak számít. Még a németek se fizetnek ekkora adót, pedig náluk 3x akkora az átlag kereset mint nálunk.
"Ez sima neoliberális, jobbközép gondolkodásmód, kb. MZP áll hozzád legközelebb."
Nem annyira.
MZP elég lmbt támogató.Illetve, magas szociális ellátást támogatott.
3-as: akkor mondj egy magyar politikust, aki nála közelebb áll a kérdező értékrendjéhez.
Nem azt mondtam, hogy a kérdező értékrendje teljesen megegyezik MZP-ével, hanem azt, hogy ő áll hozzá legközelebb. Értelmező olvasás, kérem.
"mondj egy magyar politikust, aki nála közelebb áll a kérdező értékrendjéhez"
Nem a 3-as vagyok, de tudom a választ: Orbán Viktor, amint ellenzékbe kerül.
Nem is vagyok fideszes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!