Balosok! mit tennétek ha nyert volna az ellenzék és 4 év alatt a Magyar gazdaság elkezdene romlani a közbiztonság meg megszűnne! és stb...?
Magyar gazdaság eléggé romlik, a szélbalos (komcsi) kormányzás alatt. A gáz ára hatszoros, ha sokáig tart a háború akkor megy ez még feljebb is, és ez ellen nem tud tenni semmit a felcsúti KISZ titkár, ilyen a piaci ár.
Lmbtq lobbit a fidesz tolja, a kampányuk nélkül nem nagyon hallana róla senki
Baloldali kormányzás volt már Magyarországon! rádásul ezt az "ellenzéket" elnézve szintén ilyen lenne! de egyébként ez 1 "mi lenne ha" kérdés!
Abban a megyében ahol születtem már régóta és most is megvannak a kisebbségi és közbiztonsági problémák. Ezeket nem sikerült megoldani. Ha sikerült volna akkor nem lenne szeparatista kisebbségi mozgalom. 12 év volt rá. Nem vagyok baloldali, inkább közép-jobb, úgyhogy ez zavar.
Most már esélyes, hogy így sem lesz keleti gáz és olaj. Ha más keleti országok átveszik ezeket a nyersanyagokat, akkor Európának, a Balkánnak és nekünk örömmel beintenek és nem szállítanak. Már volt szó arról, hogy elzárják a gázt. Tudom létezik a tranzit fogalma, de ha valamit elzárnak, az el van zárva. Hogy a tranzitország se tudjon belőle csapolni.
Az anyák nem akarták, hogy a gyerekeik katonának menjenek, de most mégis annak fognak menni az átlag fiatalok a plusz pontokért, ha tovább akarnak tanulni és idővel nem is lesz más választásuk, ha emiatt emelkednek a ponthatárok. Tudom, az kiképzés és tartalékos állomány és nem háború, de akkor is.
Ránk prognosztizálják a legnagyobb inflációt, holott ha minden igaz lenne amit állítanak, nálunk kellene a legkisebb inflációnak lennie az egész EU-ban. Ezen tovább ront, ha nem sikerül megegyezni az EU-val. Remélhetőleg legalább ezt meg tudják oldani.
Ezzel nem azt mondom, hogy valamelyik baloldali pártra kellett volna szavazni, csak azt írtam ami most van. Nem baloldali pártra szavaztam, de a Fideszre sem, mert különben most a tükör elé állnék és képletesen képen köpném magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!