Miért sokkal rosszabb Budapest közbiztonsága és tisztasága mióta a balosok irányítanak?
Figyelt kérdés
Régen minden hétköznap láttam sepregető,takarító brigádokat mostanában meg együtt sem. A Blaha-Astoria-Deak F. tér környéke egy putri.2022. jan. 28. 16:25
1/14 Molyember válasza:
Hány kérdést kell ma kiírnod Budapest tisztaságát illetően?
2/14 A kérdező kommentje:
Egy "Molyembertől" más válaszra igazából nem is számítottam,gondolom te is a haladó liberális entellektüelek táborát erősíted.
2022. jan. 28. 16:29
3/14 anonim válasza:
4/14 anonim válasza:
Régen is egy okádék volt meg most is az
5/14 A kérdező kommentje:
3/ Ugye tudod hogy a g7 propagandalap a baloldali Varga Zoltán oligarcha kezében van? Ên kvázi nem tartok objektívnek egy ilyen forrást,szenny lapot
2022. jan. 28. 16:35
6/14 anonim válasza:
Akkor mi a hiteles az Origo meg a 888 ? Azok talán pártatlanok ?
7/14 anonim válasza:
#5 - nem érdekel, hogy propaganda oldal-e.
Idézz hitelesebb forrásokat ezekről a számokról:
"A fővárosi önkormányzat költségvetési bevételei és kiadásai (2010-2018, milliárd forint)"
Tök mindegy, hogy propaganda vagy sem, ha a hivatalos dokumentumokból gyűjti ki a számokat.
8/14 anonim válasza:
Számodra ez egyszerű. neked minden rossz, ha nem kedvenc pártod teszi. És ha kedvenc pártod felszecskáz darabokra, akkor is tetszeni fog.
9/14 anonim válasza:
Nem rosszabb ,mindig ilyen volt. Attól hogy te nem láttál tegnap takarítót az:
1. nem jelenti azt,hogy nincsenek és nem takarítanak
2. nem jelenti hogy régen többen voltak és többet takarítottak
kurvänehéz ám rájönni ezekre az összefüggésekre, szerintem a kutyámnak is menne , neked nem sikerült XD
10/14 tobas válasza:
Azért engem érdekelne, hogy a közbiztonság hogyan kapcsolódik egy városvezetéshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!