Mitől romlott ennyit Budapesten a közbiztonság és miért hugy és kula szagú minden?
Kérdezd Karácsonyt.
Ti választottátok.
Közbiztonság: Fidesz alatt nagyon sokat romlott. Kevés , motiválatlan rendőr miatt.
Tisztaság bizonyos helyek sajnos 30-40 éve így. Egyébként Óbuda teljesen ok.
1#
Közbiztonságot a rendőrség tartja fent. Mióta karácsony a belügyminiszter?
Igen többek között én is rászavaztam, nem a korrupt gazdáidra
3#
Az önkormányzat dolga a hajlékonyak rendszabályozása.
Plusz az aluljárók tisztán tartása is az ő dolguk.
K.G. adja a hajlékonyak alá a lovat.
Nagy szavak ezek a két és fél pipás nyomoréktól, aki minden egyes nap, napi 12-14 órában a GYK-n kommentel :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Értem én, hogy neked abszolúte nincs életed (azaz a kommentelés az), és azt hiszed, hogy valami szó szerinti online kommentHUSZÁR vagy, de ez csak a torz fejedben képvisel valami logikát. Mások szemében csak egyszerűen szánalmas vagy. Meg a rosszabb napjaidon biztos a sajátodéban is.
Világ életemben Pestre jártam fel, voltam minden aluljárójában. Az elmúlt 10 évben csak annyit különbösebb változást láttam, mikor behozták a hajléktalan törvényt (ami azt hiszem még mindig érvényben van, csak senki nem tartja és tartatja be) és 1-2 hónapra kiköltöztek a csövesek az aluljárókból. De ez visszatért és minden pontosan olyan, mint volt.
Időm annyira nem volt, hogy statisztikákat nézzek, de tessék, kíváncsi vagyok valaki talál e szignifikáns eltérést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!