Atyaisten! Ez már az, mint Amerikában a safe space-ek voltak, amiket akkor hoztak létre, amikor Trump nyert, hogy ne kelljen szembenézni a tényekkel. Ez már egy selejt generáció, totál elkényeztetve, de annyira, hogy már a buborékján kívül, ha találkozik a valósággal, idegösszeomlást kap. Nagyon ideje lenne újragondolni a társadalmainkat, hogy mit is tartunk jónak, mert ha ilyen életképtelen generációkat nevelünk ki, akkor ennek a világnak annyi.
2022. ápr. 29. 04:24
2/10 anonim válasza:
Én azért vagyok depis, mert felnőtt emberek a másik nevén gúnyolódnak :(
Mitől válik valaki ilyen szégyenteljesen szánalmassá, mint a Kérdező? Rossz neveltetés? Az oktatásában volt gond? Szimplán magától bunkó? Nem tudjuk.
Mégis él bennem a remény, hogy a Kérdező is eljut a társadalmi fejlődésnek arra a fokára, amelyet egy alsós kisdiáktól is elvárunk. Remélem, hogy talál egy segítő csoportot, amely segitségével képessé válik a fejlődésre.
2022. ápr. 29. 05:03
3/10 anonim válasza:
Ó már meg vannak az ön igazoló magyarázatok. A Fideszek alacsonyabb IQjak. Na persze mind a 3 milliónak. Ja meg csaltak csak nem úgy hanem amúgy meg az M1.
Igen óriási zakó volt ez a balosoknak. Elő sorban azért mert most tényleg minden anyagi forrás rendelkezésükre állt. /hazudik aki mást mond/ Ráadásul ott voltak a hamisított közvélemény-kutatások is, amit bár maguknak csináltak mégis elhittek.
2022. ápr. 29. 05:44
4/10 anonim válasza:
MegaLOL.
2022. ápr. 29. 05:53
5/10 anonim válasza:
Ez h*eség, kitaláció...
2022. ápr. 29. 06:18
6/10 anonim válasza:
Most nem igazán értem. Ezt a szent korona rádió írta? Vagy ki írta tulajdonképpen?
2022. ápr. 29. 06:56
7/10 anonim válasza:
6#: ezért tartom én is furának...
2022. ápr. 29. 07:06
8/10 anonim válasza:
Ezek valamiféle szakkörök?
2022. ápr. 29. 07:24
9/10 anonim válasza:
#3 milyen minden anyagi forrás? Csak a fidesznek állt rendelkezésre korlátlanul, kontroll nélkül a közpénz, és használták is.
2022. ápr. 29. 08:26
10/10 anonim válasza:
Nekem nem tűnik szentkorona rádiónak a szövegstílus miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!