Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldal komolyan gondolja,...

A baloldal komolyan gondolja, hogy ilyen vén kujonokat, mint Gréczy és Wittinghoffot indítja a parlamentben?

Figyelt kérdés
Ha ilyen hiteltelen, erkölcstelen figurákat indítanak, nem zárják ki a pártból, akkor mégis miért sírnak, ha Fideszes kétharmad lesz? Tudom, tudom Borkai, Szájer, de őket kizárták.

#FIDESZ #Gréczy #DK #Wiitinghoff
2022. ápr. 30. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Kit indítsanak? Normális fiatal nem lép be ezek a bukott tolvaj kommunisták közé
2022. ápr. 30. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Kommunisták az ellenzéki oldalon nem nagyon lehetnek már azok inkább a fideszben ülhetnek az életkorukat tekintve.

Szerintem amit csináltak az nem bűncselekmény a szexuális élete pedig mindenkinek magánügy.

Vannak fiatalok az ellenzéken belül pl a momentumosok.

2022. máj. 1. 09:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem bűncselekmény. Attól még gáz egy átlagembertől is, hogy a fszát fényképezgeti. Tini korban még elmegy ez, de 57 évesen...
2022. máj. 1. 12:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez van. Magánélet. Van közöd hozzá. Szerintem az a gáz hogy foglalkoznak ilyenekkel.
2022. máj. 1. 12:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Ugye azzal semmi gond nincs, hogy a Fideszesek magánéletét kiteregetik? Állandóan azzal vannak elfoglalva a balosok, hogy Lölö meg Andika mit csinálnak egymással. Ez a nyilvánosságra tartozik pl.? Kettős mérce befigyel
2022. máj. 1. 12:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem azzal vannak elfoglalva hanem inkább azzal hogy mit csinálnak a KÖZpénzzel ami viszont igenis közügy.
2022. máj. 1. 12:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Ó nem. Hát akkor miért írják meg azt, hogy Andi biztos csak a pénzéért szereti Lölöt, ha ez így is van, akkor ez miért nem magánügy? Meghogy hogyan alszanak? Ehhez aztán tényleg nincs közünk? Vagy mégis?
2022. máj. 1. 16:50
 8/8 anonim ***** válasza:
A Wittinghoff egyébként nem parlamenti képviselő. Nagyon tisztában vagy a dolgokkal.
2022. máj. 2. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!