Miért nem lehet valamit tenni az ellen, hogy a hajléktalanok ne zaklassák a normális, dolgozó állampolgárokat?
Nem voltál elég határozott.
Nem kell elnézést kérni, meg mentegetőzni.
"A kormány nem tud valamit tenni az ügyben, hogy a normális, dolgozó embereket megvédjék?"
A kormányt a normális, dolgozó emberek nem érdeklik. Nekik eltartottak kellenek, mert őket tudják kilóra megvenni CSOK-kal, babaváróval, Erzsébet-utalvánnyal, nyugdíjemeléssel és egyéb osztogatásokkal.
Pofátlanok, egyre inkább.
Nekem is kellett leugatnom már, nem hagyott telefonálni a majom, bele ordiábalt, hogy kéne a kocsi. Be volt baszcsizva
Én sem értem, miért nem csinálják otthon, a négy fal között?
Ja, mer' az nincs nekik. Basszus... Passz!
#7, de igen, képzeld, én utazom nap mint nap tömegközlekedéssel, ami ezektől a szerencsétlenül járt emberektől bűzlik!
És rettenetesen sajnálom őket! Mert "ezek" EMBEREK!
A rendszerváltás vesztesei, a privatizáció vesztesei, az oktatás lerohasztásának a vesztesei, a 12 év fidesz-rezsim vesztesei, akiknek már remény sincsen.
Nem szeretitek nézni őket, mert élő sebei a társadalmunknak, mert a látványuk és a valóban hihetetlenül növekvő számuk az élő, mindennapi bizonyíték rá, mit műveltek az elmúlt 32 év kormányai (ennek felében, 16 évben a jelenlegi rezsim!) egész embertömegekkel!
Nem tetszik nézni, mi? Kicsit a lelkiismeretet is facsarja, nemcsak az orrocskát, ugye?
De ameddig a jegyet még valahogy képes kifizetni, joga van felszállni a TÖMEGközlekedésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!