Az Origo orosz párti propagandát folytat?
Az oroszokat mintha jo fényben tüntetnék fel?! Az ukránokat igy is sokan utálják a széldőjobbosok, de erre még az Origo a Hir tv a fidesz udvara olyan hireket ad le ami Zelenszkij ellen hergel.
Nem kéne a hangulat csillapítására töreledni a szítás helyett?
#59 "A fránya valóság az, hogy politikai okokból választották ketté az orosz népet."
A fránya valóság az, hogy ez nem igaz. Miért választották volna ketté politikai okokból? És kik? Maguk az oroszok?
Az ukránok ruszki uralom alatt éltek a történelmük jelentős részében, és maguk a ruszkik kezdték el őket "KISOROSZOKNAK" nevezni, aztán ukránnak, még a cári és a szovjet időkben.
Miért? Mert VALÓBAN egy külön nép.
Van olyan, hogy két népnek azonos az eredete, mégis külön néppé fejlődik a történelem során. Valaha a franciák, olaszok, portugálok, spanyolok, katalánok, provanszálok felmenői is latinok voltak, ma mégsem mondjuk, hogy a portugál nép nem is létezik, tulajdonképpen ők is olaszok.
Vagy ott vannak a szerbek, horvátok és bosnyákok. Szinte egy az egyben ugyanazt a nyelvet beszélik, mégsem egy nép a három.
A mai írek is angolul beszélnek (iszonyatosan kevesen tudnak írül), mégsem angolok, ahogy a walesiek és skótok sem, meg az amerikaiak sem angolok és az ausztrálok, új-zélandiak sem angolok.
Ez egy hülyeség, hogy az ukrán az valójában orosz!
De a legviccesebb az, hogy általában ugyanazok a süketek nyomják, hogy ukránok nem is léteznek, valójában oroszok - akik azt is állítják, hogy az oroszok jogosan támadták meg Ukrajnát, mert ott diszkriminálták az oroszokat a nyelvtörvénnyel. :-))))))))))))))
Hát barátaim, döntsétek el, mit gondoltok!
Ha az ukrán valójában orosz, akkor az oroszokat senki sem diszkriminálta Ukrajnában, hiszen ukránul (ami orosz) nyugodtan beszélhettek és tanulhattak volna az ukrán nyelvtörvény szerint.
Akkor mi a probléma? Ukránok nincsenek, csak oroszok - de oroszország megtámadja Ukrajnát, azzal az álságos indokkal, hogy az oroszoknak nem voltak megfelelő nyelvi jogaik, és az orosz helyett oroszul kellett tanuljanak / beszéljenek...
Nem értem a problémát? Ha az ukránok valójában oroszok, akkor értelemszerűen az oroszok is valójában ukránok.
Ha A = B, akkor B = A.
Szóval milyen jogai nem voltak meg az orosz kisebbségnek akkor, ha az ukrán is orosz és az ukrán nyelv nem is önálló nyelv?
Hát akkor nincs probléma, gyerekek! Az orosz csapatok menjenek szépen haza, hiszen az ukránok is oroszok, ők majd szépen fenntartják a rendet a saját oroszországukban, amit Ukrajnának hívnak.
És ukrajnai orosz kisebbség NINCS IS! Hiszen az ukrán is orosz, nyugodtan tanulhatják ezt a nyelvet az iskolában és használhatják lazán az ukrajnai oroszok, hiszen az ukrajnai ukránok is oroszok, a két nyelv egy!
Mi a gond akkor??? Miért nem húznak haza putyin csapatai?
Gyerekek fejezzétek már be. Logikusan, értelmes érvekkel próbáltok meggyőzni fideSS-eseket kész tényekről?
Ennek semmi értelme,ez olyan mintha egy macskának akarnátok elnagyarázni, hogy ne kergesse az egereket.
#63 Eddig pártatlan voltam kettejük vitájában. De amint ideböffentetted érvként, hogy "fideSS-esek" máris egyértelmű lett, hogy kinek van igaza - nem annak akit te támogatsz.
Aki annyira agyatlan, hogy nekiáll így nyilatkozni egy pártról és szavazóiról, az csakis baromságokat gondolhat helyesnek másban is.
#64 :-))))))))))))))
"Pártatlan", mi? :-))))
Akkor mi lenne, ha az érvek mentén döntenél egy vitában, nem amentén, hogy kívülről egy harmadik mit fűz hozzá.
Pártatlan volt :-)))) A nap vicce már megvan legalább! :-))
#65 "Akkor mi lenne, ha az érvek mentén döntenél egy vitában, "
Azt tettem, le is írtam neked.
Mi lenne ha te megfogadnád a saját tanácsodat?
Na látod erről beszéltem. Logikus gondolkodás 0. Hogyha a fideSS-eseket fideSS-esnek nevezem akkor már nem is lehet igazam semmiben. Akkor sem ha azt mondom, hogy zöld a fű. Te olyan egyszerű vagy mint egy faék.
Hogy lehet személyeskedni egy anonim oldalon? Egyébként sem értem, hogyan lehet személyeskedésnek venni amit a 63-ban írtam.
Bocs, igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!