Az Origo orosz párti propagandát folytat?
Az oroszokat mintha jo fényben tüntetnék fel?! Az ukránokat igy is sokan utálják a széldőjobbosok, de erre még az Origo a Hir tv a fidesz udvara olyan hireket ad le ami Zelenszkij ellen hergel.
Nem kéne a hangulat csillapítására töreledni a szítás helyett?
#19 Miért kell állandóan hazudni?
Senki nem támogatja az agresszorokat és nem áll a társadalmunk nyíltan a háború mellett sem.
Pont emiatt vesztettek az ellenzékiek a választáson, mert a magyarok többsége igen határozottan a háború és a háborúban való bármilyen részvétel ellen foglalt állást.
Nem védik/nem védem az oroszokat. Magamat védem azzal, hogy nem hiszem el az egyik agresszor propagandáját ellenőrzés és gondolkodás nélkül, amivel bele akar húzni maga mellé egy olyan háborúba, amelyhez semmi közöm, és amiben mindkét fél agresszor, egyik fél mellé sem lenne szabad állnia senkinek sem.
Nézd, én is tanultam történelmet, tudom mi történt és milyen sorrendben, módszeresen kitervelt faji alapú népírtás tökéletesen megideologizálva, egy elégedetlen és sértett néppel lehetett ezt megcsinálni aki míg azelőtt fél évszázaddal nagyon effektíven kivívta az egységét és pár évtized alatt nagyhatalom is lett majd mindezek után elveszített egy világháborút, státuszát elvesztette és még szarrá is bűntették miatta. A szélsőség a kilátástalanságra és az elégedetlenségre mindig és rátudott mászni, ebből szerezte erejét. Lehet hogy tévedek de én nem látok ehhez hasonló tendenciákat nyugaton, hallottam én is esetekről hogy hogyan csesznek ki sportolókkal például, de hogy tömegesen vennék el orosz származású civilektől a vagyonukat, rúgnák ki őket a munkahelyükről ezekről nem hallottam pedig kormánypárti és ellenzéki médiumokat is fogyasztok. Amennyiben lehetőséged rá küldj már ide cikkeket, tényleg őszintén kíváncsi vagyok.
Nácizást meg azért nem szeretem, se a bal se a jobboldal részéről mert ijesztegetés, ha akarod mindenkire rámondhatod. Putyinra és Zelenszkij-re is hallottam már a Hitler jelzőt, voltak már nácik az Ukrán széljobberek akik szopatják a kissebségeket, Orosz katonák is akik civilekre lőnek és az a f*szkalap is aki megbélyegzést ír egy másik ember házára. Egyből az egyik legszélsőségesebb példa kerül elő, mint írtam ilyen diszkriminációk kissebségek ellen törvényszerűen megtörténnek vagy átlag emberek vagy nagyobb hatalmat élvezők keze által, ez nem jelenti azt hogy hagyni és bagatellizálni kell de arra se kéne felhasználni hogy az egész nyugatot képmutató módon korbácsoljuk vele mintha több országnak is hasonló tervei lennének az orosz emberekkel mint a náciknak a zsidókkal. De mondom ha tudsz megosztani konkrét híreket és cikkeket azokat szívesen elolvasom éés még a véleményem is változhat.
Miért kellene segítenünk egy korábban velünk ellenségesen viselkedő országnak? Legalábbis a magyar érdekekre kicsit sem voltak tekintettel. Örüljenek, hogy a menekülteket vendégül látjuk.
Az EU most úgy viselkedik velük, mint amikor az USÁ-ban a rendőrök megöltek egy fekete bűnözőt, aztán a média hős csinált belőle és arany koporsóban temették.
@23: hát éppen ez az, hogy miért kell csontig nyalni egy velünk ellenséges országnak...
Csak nehogy megbántsuk a lelkivilágát annak, aki állandóan fenyeget minket.
Persze nyilván mindenki hazudik csak a RT nem. Ők független objektívek lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!