Mi a véleményetek arról hogy az Unió akarja eldönteni hogy mennyire lehet felfűteni a lakást?
Az európai Unió tovább halad a Szovjetunióvá válás felé,már azt is ők akarják megmondani mennyire lehet fűteni.
Mi a véleményetek?
#27 A panel tizedik emeletén talán nem kell már fűteni, de itt a földszinten igen.
#30 Neked 17 fok teljesen jó? Agyadra ment a liberálmarxista propaganda.
" de itt a földszinten igen."
Ha szigetelve van az épület, a földszinten sem kell annyit fűteni. A szüleim olyanban élnek, érezhető a különbség. Csak meg kell szavazni a lakóközösségnek a korszerűsítést.
27es vagyok, 4 emeletes panel keleti fekvésű földszintjén lakom. Tény, a fekvés miatt itt hamar jön az ősz és későb böjn a meleg, mert ráadásul egy bazi nagy fa is árnyékolja az ablakokat, szóval kimondottan hűvösebb ez a lakás mint a többi. Néha meglepődöm mennyivel melegebb van, ha kimegyek az ajtón, mint bent a lakásban:D
De ennek ellenére zokni nélkül vagyok most is, az ablakok nyitva..
36, Budapesten élek és nem didergek.
Van rajtam eg ypulóver. Ennyi a nagy titok.
Ha nem kell zokni sem, minek a pulóver?
Szergej fasza gyerek nem fázik?
Gondolom fűtenek a szomszédok. - Sógoromnál is mindig 20 fok felett van. Pedig be sem kapcsolja a fűtést. Alul, felül, jobbról, balról fűtik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!