Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak engem ijeszt meg hogy...

Csak engem ijeszt meg hogy ami régen vicc volt az napjainkban komoly?

Figyelt kérdés

Brian élete filmben, ez a jelenet:

https://www.youtube.com/watch?v=64al8TvGYjw

Nos a valóság pedig:

[link]

Ezek után kérdem én, nektek is olyan érzésetek van hogy 40 évvel ezelőtt ez csak szimpla abszurd vicc volt, napjainkban meg már véresen komoly? a 40 évvel ezelőtti társadalomba a mai napjaink 1 abszurd nem normális elképzelt világ lenne, csak a baj hogy mi ebben benne élünk! ez csak engem rémiszt meg? ez olyan mintha a mostani társadalomba teljesen abszurd az hogy például: a heterószexualitás betegségnek kezeljék, ez teljesen abszurd de gondoljunk arra hogy mi lenne ha 40 év múlva ez megtörténik?

Szóval érzitek a lényeget nem? ami 40 évvel ezelőtt 1 abszurd vicc volt az napjainkban a valóság... na most akkor kérdem én, ha a társadalom már szinte 1 abszurd vicc akkor hova tovább? van ennél lejjebb? ez csak engem rémiszt meg?

2022. ápr. 25. 05:29
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
75%
#30: Igen, én is a rendszerben látom a hibát, és nem a transzokat hibáztatom ezekért a hülyeségekért. Viszont azért a transzok között is vannak gátlástalan, gusztustalan alakok, az olyanokat pl. nem bírom. Egyébként az ilyen Conchita Wurst, Sam Smith jellegű figurák ráadásul szerintem csak feltűnősködésből csinálják az egészet. Az ilyen provokálókat is rohadtul utálom.
2022. ápr. 25. 10:31
 32/49 A kérdező kommentje:

"Szóval hagyjuk, hogy ezt a szakemberek döntsék el, jó?"

Ha a tudományt nem befolyásolná a politika akkor mai napig mentális betegségnek kezelnék! szerinted miért írták át? amerikába azért vertek meg embereket mert Trumpra szavaztak! meg azért rúgtak ki a munkahelyről embereket mert elítélték a BLM agresszív tüntetéseit! na szerinted 1 ilyen liberális társadalom hogyan kezelné hogy mentális betegségnek kezelik az ilyeneket? elég egyértelmű.... egyébként meg sok kutató ahová még nem ért el a baloldaliak keze azt mondják hogy a ferdehajlam nem normális! sőt, betegség! és ez ha tetszik neked ha nem ez nem 1 vélemény hanem tény!

2022. ápr. 25. 10:33
 33/49 anonim ***** válasza:
30%
Engem egyszerűen nem képes meghatni ez a "normális/nemnormális" diskurzus. Én értem hogy nehéz megérteni a transzneműeket, mert szembe mennek azzal amit te gondoltál a nemiségről, hogy mitől lesz valaki férfi vagy nő. Engem nem is érdekel hogy megértitek vagy sem, ha nem lenne hatással rám a politikán keresztül. De tehetetlennek érzem magam ha hirtelen a többség morális pánikba veri magát ilyen ügyek miatt.
2022. ápr. 25. 10:36
 34/49 A kérdező kommentje:

a maszturbálás és a kurvárzás teljesen más... a kurvázás és a maszturbálás a szexuális vágy miatt van! vonzódsz a nőkhoz (vagy a nők esetében a férfiakhoz) na szóval szexuális vágy alakul ki! a maszturbálás annak a levezetése ha éppen nincs partner, a kurvázás meg szintén az! szóval a szexualitáshoz és amit én írtam annak SEMMI KÖZE a maszturbáláshoz és a kurvázáshoz!

2022. ápr. 25. 10:37
 35/49 A kérdező kommentje:

"Szerintem a homoszexualitás nem nevezhető betegségnek, ez csak egy természtes jelenség, ami az állatvilágban is előfordul."

Miért az állatvilágban nincsenek betegségek? rengeteg betegsége lehet 1 állatnak, sőt! mentális betegsége is (kutyáknál is van depresszió például) szóval ha az állatoknál mind testi mind mentális betegség megjelenik akkor a homoszexualitás mentális zavar is megjelenhet!

2022. ápr. 25. 10:42
 36/49 A kérdező kommentje:

Beszélj 1 átlagos baloldalival amerikában... csak próbáld meg felvetni hogy mit csinálna HA mentális betegség lenne HIVATALOSAN a homoszexualitás! (ezek azok akik azt mondták hogy felgyújták a várost ha george floyd gyilkosát felmentik) :) itt a bizonyíték!

2022. ápr. 25. 10:44
 37/49 anonim ***** válasza:
100%

#33: Ez az, amit rosszul látsz. Az emberek 99%-a, még azok is, akik teljes mellszélességgel kiállnak a transzok mellett, legbelül érzik, tudják, hogy ez nem normális dolog, amit a transzok csinálnak. Ezért mondjuk, hogy nem normális, te viszont elkezded magyarázni, hogy ez csak egy másféle nemiség és hasonlók. Pedig már le lett írva itt épp elég indok, hogy miért nem az. Ami persze nem jelenti azt, hogy üldözni kell, vagy bántani kell őket, de attól még normalizálni se.

Azt egyébként én is sajnálom, hogy a rohadt LMBTQ-mozgalom meg a kultúrbalosok kicsesznek az összes meleggel, transszal, mert a nyomulásuk rajtuk is csattan. Ezért lenne jó, ha a politika békénhagyná az egész témát, mert baromira kontraproduktív, és minél jobban erőltetik annál durvábban fog visszaütni előbb-utóbb.

2022. ápr. 25. 10:46
 38/49 A kérdező kommentje:

Ez megint 2 külön dolog! az egyik fejlettség a másik meg mentális egészség! a 2 nem szabad összekeverni! hisz 1 állat és 1 ember mentális állapota képes beteg vagy egészséges lenni de a fejlettség már más kérdés!

2022. ápr. 25. 10:47
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
#35: Jó, ez attól is függ, mit tekintünk mentális betegségnek. A homoszexuálisok nem okoznak kárt senkinek. A transzok viszont kárt okoznak maguknak: hormonokat szednek, és műttetik magukat, ami baromira veszélyes.
2022. ápr. 25. 10:49
 40/49 A kérdező kommentje:

Szerinted az nem mentális zavar hogy mentálisan "felborulnak a dolgok," nála? szerintem az! 1 férfi vagy nő aki megszületett és neki a fejében (mentális egészségében) ekkora baj van azt nem nevezném "mentálisan egészségesnek"

2022. ápr. 25. 10:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!