Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak engem ijeszt meg hogy...

Csak engem ijeszt meg hogy ami régen vicc volt az napjainkban komoly?

Figyelt kérdés

Brian élete filmben, ez a jelenet:

https://www.youtube.com/watch?v=64al8TvGYjw

Nos a valóság pedig:

[link]

Ezek után kérdem én, nektek is olyan érzésetek van hogy 40 évvel ezelőtt ez csak szimpla abszurd vicc volt, napjainkban meg már véresen komoly? a 40 évvel ezelőtti társadalomba a mai napjaink 1 abszurd nem normális elképzelt világ lenne, csak a baj hogy mi ebben benne élünk! ez csak engem rémiszt meg? ez olyan mintha a mostani társadalomba teljesen abszurd az hogy például: a heterószexualitás betegségnek kezeljék, ez teljesen abszurd de gondoljunk arra hogy mi lenne ha 40 év múlva ez megtörténik?

Szóval érzitek a lényeget nem? ami 40 évvel ezelőtt 1 abszurd vicc volt az napjainkban a valóság... na most akkor kérdem én, ha a társadalom már szinte 1 abszurd vicc akkor hova tovább? van ennél lejjebb? ez csak engem rémiszt meg?

2022. ápr. 25. 05:29
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
94%
#10 Ezt biztos az 5-ös kommentemre akartad válaszolni? Mert én semmi ilyesmiről nem írtam.
2022. ápr. 25. 09:00
 12/49 anonim ***** válasza:
27%
Igazad van, azt a #8-nak szántam. Csak úgy kezdte a válaszát, hogy #5, és ez zavart meg.
2022. ápr. 25. 09:02
 13/49 anonim ***** válasza:
83%
#9: Az, hogy politikai nyomásra kivették a mentális betegségek közül a transzneműséget, nem jelenti azt, hogy nem az. De igazad van, végtelenül egészéges és normális dolog az, hogy valaki annyira nem tudja elfogadni a testét, hogy levágatja egy testrészét.
2022. ápr. 25. 09:04
 14/49 anonim ***** válasza:
69%
#10: Szerintem a homoszexualitás nem nevezhető betegségnek, ez csak egy természtes jelenség, ami az állatvilágban is előfordul. Arról lehet vitatkozni, hogy a kultúránk szempontjából normális-e, egyenrangúnak tekintsük-e a heteroszexualitással, de orvosilag betegségnek nem tekinthető. A transzneműség viszont egy egész más dolog, bár megpróbálják összemosni a kettőt, mert így könnyebben el lehet fogadtatni ezt is. A transzneműség esetében gyakorlatilag egy téveszméje van a betegnek, másnak gondolja magát, mint ami, ez pedig nem nevezhető egészségesnek vagy normálisnak. A hormonok szedése vagy a műtét, szintén nem természetes dolgok, ilyenek az állatvilágban nincsenek. A homoszexualitáshoz képest az a fő különbség, hogy ott nincs semmiféle orvosi beavatkozásra szükség, egyszerűen csak máshoz vonzódik az illető. De ahol már orvosi beavatkozás kell, az semmiképpen se nevezhető egészségesnek és normálisnak.
2022. ápr. 25. 09:10
 15/49 anonim ***** válasza:
19%
#13 Az, hogy politikai nyomásra vették ki, megint csak egy vélemény, vagy alá is tudod ezt támasztani hiteles forrással?
2022. ápr. 25. 09:14
 16/49 anonim ***** válasza:
27%
#14 "A hormonok szedése vagy a műtét, szintén nem természetes dolgok, ilyenek az állatvilágban nincsenek." - annyi minden van még, ami normális emberekre jellemző, de az állatvilágban nincsen. :D Például az állatok nem vezetnek autót, nem tudnak írnak könyveket, nem építenek erőműveket, nem számítógépeznek, stb. Szóval azért abnormálisnak nevezni valamit, mert az az állatvilágban nincs, elég fals. :D Sőt, ennyi erővel a fogamzásgátlás is beteg dolog, főleg a tabletta szedése, hiszen ott is hormonokat visz be a nő a saját testébe, nem igaz?
2022. ápr. 25. 09:19
 17/49 anonim ***** válasza:
78%
#15: Én szeretném megtudni, pontosan miért vették ki. Ha tudsz linket erről, megköszönöm. De kétlem, hogy a tudósok egyszerűen arra a következtetésre jutottak mindenféle társadalmi/politikai nyomás nélkül, hogy ezt ki kell venni a mentális betegségek közül, mert egyértelműen bizonyítottuk, hogy nem az.
2022. ápr. 25. 09:19
 18/49 anonim ***** válasza:
83%
#16: A homoszexuálisok nem akarják, hogy orvosilag be kelljen avatkozni a testükbe, a transzok igen. Homoszexuális akkor is létezne, ha nem lenne modern orvostudomány, ha az őserdőkben élnénk. "Transznő", "transzférfi" nem.
2022. ápr. 25. 09:22
 19/49 anonim ***** válasza:
5%

#14, én abból az irányból közelíteném meg a dolgot, hogy minden embernek van férfi és női oldala. Ezt nagyon felszínesen úgy is lehet érteni, hogy a férfiak is érdeklődnek nőies dolgok iránt és fordítva, ez kinél jobban, kinél kevésbé jön elő. Namost aki férfi testben nőnek képzeli magát, annál az történik, hogy ez az egyensúly a másik irányba felborul, gyakorlatilag mondhatjuk azt, hogy ilyen téren nőként gondolkodik.

Ha innen vizsgáljuk a dolgokat, akkor máris nem tűnik annyira betegségnek ez az eset. Persze ettől még nem lesz normális, de problémás annál inkább.

2022. ápr. 25. 09:23
 20/49 anonim ***** válasza:
74%
#19: Ennek van értelme, és könnyen lehet, hogy ez áll a háttérben, hogy ezeknél az embereknél valami difi miatt felborulnak a dolgok, és annyira beleélik magukat az ellenkező nemi oldalukba, hogy az már patologikus, mert még műtétre, hormonszedésre is képesek.
2022. ápr. 25. 09:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!