Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ugye ez most nem komoly?...

Ugye ez most nem komoly? Rosszul hallok igaz?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem ez szégyen és gyalázat. Ez az ember a teljes önmagát hazudtolta meg 12 év alatt.

A vita csupán azért lett volna jó, hogy a bizonytalanok is ez alapján valamilyen döntést tudjanak hozni, én kifejezetten vártam, hogy lássak egy ilyet, anno 2006ban is volt, sőt nyugaton ez rendszeres, USA-ban is. Sok a bizonytalan szavazó, sokáig én is az voltam...

,, mert nem lesz vita" ez az, így kell egy miniszterelnöknek erre válaszolnia és még az vigyor.

Még csak a látszatra sem adnak, ez hihetetlen, hányingerem van ettől a kampánytól.

2022. márc. 14. 00:57
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
94%
Már kerestem sokat azt a videót, amiben orbán, 2010 előtt, gyakorlatilag felvázolja a jövőbeni kormányzását. Gyakorlatilag ami most van. Ehhez add hozzá a gyurcsány ellen elszenvedett vereséget, és a gyurcsány-kormány bukását a hibáival. Ez utóbbi a fontos a vitát tekintve, ugyanis a fő stratégiája az orbán kormánynak, hogy nem kommunikál. Ez igaz mindenféle vádakra, botrányokra és természetesen a vitára is ezekáltal. Ez van.
2022. márc. 14. 01:03
 2/26 anonim ***** válasza:
52%

"kifejezetten vártam, hogy lássak egy ilyet, anno 2006ban is volt"

Nos, a 2006-os az sajnos nem vita volt, hanem a "hazudtunk reggel éjjel este" speciális esete. Feri ott mutatta csak be igazán, hogy milyen profi módon tud rezzenéstelen pofával egy egész országnak hazudni. És ebben Feri még mindig élen jár, ez nem vitás!

2022. márc. 14. 01:17
 3/26 anonim ***** válasza:
44%
Valaki azért jöhetne érvekkel és elmagyarázhatná, hogy mégis mi értelme lenne a miniszterelnök-jelöltek közötti vitának. Csak mert a 2006-os tapasztalat az, hogy az egész csak egy újabb ordas nagy összevissza hazudozás lenne.
2022. márc. 14. 01:34
 4/26 anonim ***** válasza:
40%

Orbán Viktor egy kiváló stratéga. Ezt még az ellenfelei is elismerik. Namármost, az szerinted miféle stratégia, ha a felmérések alapján biztosan vezető kormánypárt jelöltje 4 év munkáját kockára teszi egy másfél órás vita kedvéért? A bizonytalanok száma mindig is magas volt. Általában ők döntik el a választást. Köztük olyanok is, akiknek lövése sincs a politikai kérdések túlnyomó többségéről, mert az elmúlt 4 év alatt ők inkább brazil szappanoperákat néztek, meg bulvár magazinokat olvastak. ...de azért elmennek választani és az ehhez szükséges ismeretanyagot egy másfél órás vitából szándékoznak megszerezni. Persze, nyilván egy szót sem értenek belőle, ezért inkább a pofa, az öltözet, a frizura, vagy a hangtónus alapján döntenek. A már oly sokat emlegetett 2006-os vitában mi történt? Az egyik jelölt (Gyurcsány) folyékonyan végighazudta a teljes vitát, miközben már akkor is tudta, hogy ennek a totális ellenkezőjét fogja csinálni. Így is lett. A Mari nénik, meg a Józsi bácsik pedig elhitték, amit mond, hisz' oly átéléssel adta elő. Szóval, ha te Fidesz-kampánytanácsadó lennél és győzelem esetén vastag prémiumot kapnál, mit tanácsolnál? Legyen vita, vagy ne? Pusztán logikai alapon.

Hogy is mondta Kovács László? "Nem közvélemény-kutatást kell nyerni, hanem választást." A Fidesz megfogadta az öreg tanácsát és elkezdett választásokat nyerni. Rögtön hármat egymás után. Nekem is van egy bölcs tanácsom: "Nem TV-vitát kell nyerni, hanem választásokat." A TV-vitát mindig a rosszabbul álló versenyző erőlteti, mert neki már nincs vesztenivalója. MZP gyakorlatilag néhány hónap alatt leamortizálta magát, minden felmérés szerint hatalmasat zuhant a megítélése. Vess egy pillantást legalább az ábrákra:

[link]

Nem másfél órára kell valakit feldoppingolni, hogy játssza az agyát a bizonytalanok kegyeiért, hanem 4 éven keresztül kell bizonyítani, hogy alkalmas a feladatra. Orbán bizonyítja, MZP-ről pedig már baloldali elemzők, újságírók is (Ceglédi Zoltán, Hont András, stb.) egybehangzóan állítják, hogy egy politikai analfabéta. Ennek megfelelő a megítélése is. Arról nem is szólva, hogy a szomszédunkban háború van és válsághelyzetekben különösen kihangsúlyozódik, hogy kire, kikre bízzuk az országot.

2022. márc. 14. 01:36
 5/26 anonim ***** válasza:
48%

Értem hogy hisztizik mzp, hogy "vita, vita, vita", de ő ugyanilyen szituban nem állt le Toroczkay-val se vitázni. Mert veszíthet csak vele.

Ha győztem pozícióban vagy, akkor hülyeség kockáztatni. Ezt minden értelmes ember érti.

Egyébként bocs, teljesen jól reagált. Ha nekem így a pofámba tolnának egy kamerát azzal a céllal, hogy nyomást gyakoroljanak rám, vagy karaktergyilkossághoz anyagot gyűjtsenek, én idegesebben reagáltam volna.

Vártam a drámát, hogy fúú, mit mondott Orbán amivel majd szivathatom a fideszes haveromat, de ezzel a párbeszéd járatta csak le magát, de nagyon.

2022. márc. 14. 02:00
 6/26 anonim ***** válasza:
48%
Az már rég rossz, ha az emberek ez alapján akarnak dönteni.
2022. márc. 14. 02:01
 7/26 anonim ***** válasza:
65%
Ez Orbán igazi arca. Bunkóság, neveletlenség, proliság. Az intellektualitás, és az elegancia teljes hiánya. Ha nincs előre megírt szövege, akkor spontán helyzetekben egyszerűen nem tud viselkedni, és csak ilyen alja módon nyilvánul meg.
2022. márc. 14. 02:56
 8/26 anonim ***** válasza:
55%

orbán arcáról rövidesen elfog tünni a cinikus mosoly.

A választások után morgolódhat majd a parlament utolsó padsorába, egészen addig amíg az európai korrupcióellenes ügyészség vádat nem emel ellene.

Ez az ember képtelen felfogni a tettei súlyát.

De ehhez azkell hogy mindenki szavazzon az ellenzékre, már nemlehet tovább várni Magyarország nem tűrheti egy ilyen hazug tolvaj zsarnok banda uralkodását ennél azért sokkal többre kell tartani magunkat.

2022. márc. 14. 03:49
 9/26 anonim ***** válasza:
72%
Már meg szokta az elöre le beszélt kérdéseket utána meg szinészkedik.
2022. márc. 14. 04:36
 10/26 anonim ***** válasza:
62%
Deák Dani megmondta, a fideszes szavazóknak nincs szüksége vitára. Pont. . pont
2022. márc. 14. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!