Ugye ez most nem komoly? Rosszul hallok igaz?
Szerintem ez szégyen és gyalázat. Ez az ember a teljes önmagát hazudtolta meg 12 év alatt.
A vita csupán azért lett volna jó, hogy a bizonytalanok is ez alapján valamilyen döntést tudjanak hozni, én kifejezetten vártam, hogy lássak egy ilyet, anno 2006ban is volt, sőt nyugaton ez rendszeres, USA-ban is. Sok a bizonytalan szavazó, sokáig én is az voltam...
,, mert nem lesz vita" ez az, így kell egy miniszterelnöknek erre válaszolnia és még az vigyor.
Még csak a látszatra sem adnak, ez hihetetlen, hányingerem van ettől a kampánytól.
Tudta ez az ember hogy hol van éppen?
A legmegdöbbentőbb az volt az egészben, amikor azt mondta, hogy mert nem a főnököt küldik.
Mert hogy a talpas fideszes hülyíthető ezzel a 100% gyurcsány meg miniferi baromsággal az valahol rendben van, mert az propaganda. Na de hogy a miniszterelnök is elhiszi a saját stábja hazugságát...
Tizenkét éve csak kifogásai vannak, mert gyáva és vitaképtelen.
Szerintem egy vita során levehető, hogy ki hazudik/ hazudott. Gyurcsányról is lehetett tudni anno 2006-ban, de nem is rá szavaztam akkor, nyilván nem a vita miatt volt mérvadó, de az amerikai elnökjelöltek közötti vita is nagyon tetszett nekem mindig.
Igazából nagyon szimpatikus volt nekem sokáig Viktor, fiatalon pláne, egy igazi hazafi volt, aki nem egy kastélyból kikerült megélhetési politikusnak látszott, hanem tényleg egy olyan embernek, aki a kollégiumban a barátaival eldöntötte, hogy megváltoztatnak egy olyan országot, ami hát eléggé leégett több szempontból is.
De ebből alig lett valami, miben különbözik most Gyurcsánytól?😀
Varga Judit, Völner Pali stb.. mind futnak az újságírók elől, 2006-2010 között mégis hány kérdést intézett a fidesz az MSZP-hez? Most mennyit lehet a Fideszhez? Kövér László tudtommal betiltotta a választásokig már, sőt Viktor el se ment nemrég a parlamentbe, mikor ott voltak az ellenzéki politikusok, a legjobb meg az, hogy Völner Pált láthattuk a parlamentben Novák Katalin megválasztásakor.
Lehet ezek után én sem vállalnám a vitát....
Annyival jobbak, hogy ők nem húzták vissza az országot a ruszkikhoz!
erkölcsileg én elismerem, hogy ez az ellenzék a 0val egyenlő, de jelen helyzetben ők az egyetlen kiút, ha nem akarunk új Szovjet úniót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!