Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ugye ez most nem komoly?...

Ugye ez most nem komoly? Rosszul hallok igaz?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem ez szégyen és gyalázat. Ez az ember a teljes önmagát hazudtolta meg 12 év alatt.

A vita csupán azért lett volna jó, hogy a bizonytalanok is ez alapján valamilyen döntést tudjanak hozni, én kifejezetten vártam, hogy lássak egy ilyet, anno 2006ban is volt, sőt nyugaton ez rendszeres, USA-ban is. Sok a bizonytalan szavazó, sokáig én is az voltam...

,, mert nem lesz vita" ez az, így kell egy miniszterelnöknek erre válaszolnia és még az vigyor.

Még csak a látszatra sem adnak, ez hihetetlen, hányingerem van ettől a kampánytól.

2022. márc. 14. 00:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
66%

Azta, elég szarul néz ki Vitya, ráadásul a demencia is kezd beütni.

Nem csoda, hogy még mindig ugyanazokat a 2014-es retusált képeket használják a plakátokhoz.

2022. márc. 14. 14:27
 22/26 anonim ***** válasza:
39%
#21 még mindig jobban, mint alkesz gy.f + maki a kék mappájával!
2022. márc. 14. 14:32
 23/26 A kérdező kommentje:

20-as már nem azért, de ebben mi lenne az erőltetett, főleg a falsch információ?

Még 2010 előtt Viktor azt nyilatkozta, hogy a nyugathoz akarunk tartozni, a nyugati országok irányába szeretné, ha tartana Magyarország. Ez mind szép is jó.

Csak most azt látjuk, hogy konkrétan az összes nyugat-európai vezető politikussal rosszban van, már a lengyelekkel is, az unióval is nagyon rossz a viszonyunk, pedig évekig nyomták az országnak a sok pénzt ( ha nem így lenne és annyira nem lenne szükség az Eura már kiléptünk volna), ezzel szemben Putyinnal, a Kínaiakkal nagyon jó viszonyt ápol, hiteleket vesz fel onnan, a magyar fiatalokat jövőjét segítő diákváros helyett egy kínai egyetemet építtetne ide szintén hitelből, ami a magyarok érdekeit semmiben nem képviselné.... Tisztán látszik, a házelnök úr kijelentéséből is ( ellenzék és köre nemzetbiztonsági kockázatot jelent az ország számára) , hogy itt annak örülnének ha diktatúra lenne, ez az egyenlőtlen vagyoneloszlás is csak ezt bizonyítja.

Szerinted ez jobb lenne? Voltál Oroszországban már? Az igazi Moszkván és Szentpéterváron kívüli Oroszországban? Láttad a körülményeket?

A nyugatnak is vannak hibái nem azt mondom, de még mindig 10000szer jobb ott élni, mint keleten.

2022. márc. 14. 15:15
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Szerencse, hogy a fidesz latinul (fides) hitet jelent kb. Egy római istenség is, aki jóhiszeműség és becsületesség isteniti meg. Feladata az volt, hogy erkölcsi feddhetetlenséget felügyelje, de később szerződéseket, dokumentumokat felügyelt védjen.
2022. márc. 15. 06:46
 25/26 anonim ***** válasza:
75%

Szerencsére ez csak történelemhamisítás.

A Fidesz a Fiatal Demokraták Szövetségét jelenti és semmi köze a latinhoz.

Nem is kell ilyeneket kitalálni, mert még lesz pár barom aki el is hiszi.

2022. márc. 15. 09:11
 26/26 anonim ***** válasza:
45%
A videoban az a sunyi arc! mindent elárul orbán jelleméről. :)))))
2022. márc. 15. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!