Ugye ez most nem komoly? Rosszul hallok igaz?
Szerintem ez szégyen és gyalázat. Ez az ember a teljes önmagát hazudtolta meg 12 év alatt.
A vita csupán azért lett volna jó, hogy a bizonytalanok is ez alapján valamilyen döntést tudjanak hozni, én kifejezetten vártam, hogy lássak egy ilyet, anno 2006ban is volt, sőt nyugaton ez rendszeres, USA-ban is. Sok a bizonytalan szavazó, sokáig én is az voltam...
,, mert nem lesz vita" ez az, így kell egy miniszterelnöknek erre válaszolnia és még az vigyor.
Még csak a látszatra sem adnak, ez hihetetlen, hányingerem van ettől a kampánytól.
Azta, elég szarul néz ki Vitya, ráadásul a demencia is kezd beütni.
Nem csoda, hogy még mindig ugyanazokat a 2014-es retusált képeket használják a plakátokhoz.
20-as már nem azért, de ebben mi lenne az erőltetett, főleg a falsch információ?
Még 2010 előtt Viktor azt nyilatkozta, hogy a nyugathoz akarunk tartozni, a nyugati országok irányába szeretné, ha tartana Magyarország. Ez mind szép is jó.
Csak most azt látjuk, hogy konkrétan az összes nyugat-európai vezető politikussal rosszban van, már a lengyelekkel is, az unióval is nagyon rossz a viszonyunk, pedig évekig nyomták az országnak a sok pénzt ( ha nem így lenne és annyira nem lenne szükség az Eura már kiléptünk volna), ezzel szemben Putyinnal, a Kínaiakkal nagyon jó viszonyt ápol, hiteleket vesz fel onnan, a magyar fiatalokat jövőjét segítő diákváros helyett egy kínai egyetemet építtetne ide szintén hitelből, ami a magyarok érdekeit semmiben nem képviselné.... Tisztán látszik, a házelnök úr kijelentéséből is ( ellenzék és köre nemzetbiztonsági kockázatot jelent az ország számára) , hogy itt annak örülnének ha diktatúra lenne, ez az egyenlőtlen vagyoneloszlás is csak ezt bizonyítja.
Szerinted ez jobb lenne? Voltál Oroszországban már? Az igazi Moszkván és Szentpéterváron kívüli Oroszországban? Láttad a körülményeket?
A nyugatnak is vannak hibái nem azt mondom, de még mindig 10000szer jobb ott élni, mint keleten.
Szerencsére ez csak történelemhamisítás.
A Fidesz a Fiatal Demokraták Szövetségét jelenti és semmi köze a latinhoz.
Nem is kell ilyeneket kitalálni, mert még lesz pár barom aki el is hiszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!