Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik portál független ma...

Melyik portál független ma Magyarországon?

Figyelt kérdés
A telexet jelenleg ne sorolja ide senki, mert az sose volt az :D engem tényleg az érdekel melyik az. Nekem eddig legjobban az ATV tűnik függetlennek az összes közül.

2022. ápr. 15. 20:18
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:

A Telex egy jelkép lett a libbantak körében, hisz a gonosz kormány által "bedarált" Indexből jöttek létre.

2022. jún. 27. 23:58
 42/58 anonim ***** válasza:

41.

Mondja ezt egy agymosott fidióta. A ti lapjaitokat meg vezényszóra lapítják és cenzúrázzák. Nyilván ez kell legyen a mérce, ugyebár?

2022. jún. 28. 10:36
 43/58 anonim ***** válasza:

Miért mondod, hogy agymosott vagyok? Nem, nem kell, hogy az legyen a mérce.

2022. jún. 28. 10:47
 44/58 anonim ***** válasza:
Független az, akinek nem mondják meg, hogy mit írjon. A Telexnek ki is mondja meg? És az Origónak?
2022. jún. 28. 15:48
 45/58 A kérdező kommentje:
#44 Úgy látom nem érted, számomra az a független, aki függetlenül tud nyilatkozni a hétköznapi dolgokról. Egyébként nem tudhatjuk megmondja-e nekik valaki nem? Szóval megint csak azt a konzekvenciát lehet leszűrni, hogy a cikkjei alapján nem független, mert foglal álláspontot és ennyi. Ezen nem tudom mit kell magyarázni :D
2022. jún. 28. 15:55
 46/58 anonim ***** válasza:

Gyengébbek kedvéért:

[link]

2022. jún. 28. 16:24
 47/58 anonim ***** válasza:

OK akkor a Telex is "független", legalábbis ilyen értelemben:

"3. Szleng: Nem kormánypárti. Ellenzéki politikát folytató."

2022. jún. 28. 20:33
 48/58 anonim ***** válasza:

"Szleng".

Mond valamit?

2022. jún. 28. 20:58
 49/58 A kérdező kommentje:
Ezekkel az értelmező szótár dolgokkal majdnem minden magyar szót ki lehet forgatni konkrétan :D a független nálam akkor független ha egyik oldalhoz se húz a mondandója, és mindkét oldalt kritizálja, és dicséri egyaránt magyarul nem foglal álláspontot, csak hírt közöl, és kész. De írjunk be minden szót értelmezőszótárba, és forgassuk úgy hogy nekünk legyen igazunk ez is egy lehetőség, de ettől a lényeg nem fog változni. Hozzáteszem nem értem hogy mit nyer valaki azon ha azt bizonygatja, hogy már pedig független. Én jelenleg csak agysejteket vesztek azzal ,hogy el kell magyarázni ezt bárkinek is, mert nem fogadja be az agya az infót :D
2022. jún. 29. 00:43
 50/58 anonim ***** válasza:

49.

Amire te gondolsz az a közszolgálati híradó, meg az MTI. Más kérdés, hogy azok nagyon messze vannak ettől.

Az újságírás ennél többről szól, véleményt is közöl, kontextusba helyez, összehasonlít.

Nem mellesleg a szó, amit te keresel: semlegesség.

Arról meg végképp nem a telex tehet, hogy a fidesz annyi balf@szságot csinál, hogy náluk 10x annyi kritizálni való van.

A független továbbra is azt jelenti, hogy párt/szervezet nem pénzeli és nem pofázik bele, hogy miről és hogyan írjon. Jelenleg a lakájmédiából ennek egy sem felel meg.

2022. jún. 29. 07:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!