Melyik portál független ma Magyarországon?
Figyelt kérdés
A telexet jelenleg ne sorolja ide senki, mert az sose volt az :D engem tényleg az érdekel melyik az. Nekem eddig legjobban az ATV tűnik függetlennek az összes közül.2022. ápr. 15. 20:18
21/58 anonim válasza:
Hááát pedig a híreknél a legföbb az hogy hiteles legyen. 😉
22/58 A kérdező kommentje:
Hitelességet ugyanúgy meg lehet kérdőjelezni bármelyiknél, hisz hol tudsz utánanézni valaminek? :D egy másik hírportálon :D
2022. ápr. 15. 21:55
23/58 anonim válasza:
#17 a 16-os vagyok. Állítottam olyat, hogy hazudott a telex? Szerintem te nem vagy tisztában a független szó jelentésével. Attól, hogy egy híroldal nem független, nem azt jelenti, hogy hazudik.
24/58 anonim válasza:
"Gyerünk rukkolj elő egy példával, ahol a Telex tényszerűen hazudott."
Nem kell hazudni. Épp elég, ha egyik politikai oldalról a negatív hír többet van címlapon.
Sokkal árnyaltabb ez annál, mint hogy hazudunk.
De a Telextol ne is várjuk a függetlenséget amikor tudjuk hogy alakult.
25/58 anonim válasza:
24.
Akiről több negatív hír van a címlapon az tesz is érte. Nem a telex tehet róla, hogy a fidesznél egyik botrány éri a másikat.
26/58 A kérdező kommentje:
#24 Erre céloztam én is. A függetlenséget én is ebben gondoltam mérni. #25 Az ellenzékbe is mennek balhék, meg botrányok csak épp hogy arról kevesebbet halunk onnan. Nem független ez csak a szlogenjük. Akárcsak a redbull szárnyakat ad dolog.
2022. ápr. 16. 22:34
27/58 anonim válasza:
Vicces, hogy a telexet emlegetitek :D a levélszavazat égetős kamuszagú storyt is vegyétek figyelembe, plusz elég megnézni a megalakulásukat
28/58 anonim válasza:
27.
Miért milyen volt a megalakulásuk?
29/58 anonim válasza:
#28 komolyan nem tudod? Nézz utána miért alakult a Telex.
30/58 anonim válasza:
Épp ez az.
A lakájmédia meg úgy alakul, hogy a pénz elveszti közpénz jellegét, gründolnak egyet (illetve sokat) belőle, aztán megmondják, mit kell írni. Szerinted ez a követendő irány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!