Melyik portál független ma Magyarországon?
Figyelt kérdés
A telexet jelenleg ne sorolja ide senki, mert az sose volt az :D engem tényleg az érdekel melyik az. Nekem eddig legjobban az ATV tűnik függetlennek az összes közül.2022. ápr. 15. 20:18
31/58 anonim válasza:
32/58 anonim válasza:
31.
Olvasgasd alatta a kommenteket is, te fideszhuszár.
33/58 anonim válasza:
Te meg a kommentek olvasgatása helyett inkább nézd meg.
34/58 anonim válasza:
#31 Eddig se gondoltam függetlennek őket, de ez a videó nem semmi, a transindex-telex ügyét nem követtem. Durva.
És ezek után még mindig van olyan birka aki szerint ők a szent függetlenek 🤣
35/58 A kérdező kommentje:
A telex mai napig egy okádmány rakás szar a függetlenségről meg nem is beszélhettünk soha. Aki egy forinttal is támogatta azt, és akár támogatja havonta egy bohóc.
2022. jún. 27. 15:03
36/58 anonim válasza:
Független az, akinek nem mondják meg mit írjon, nem pedig az, amelyiknek a cikkei, avagy kormánypártisága vagy ellenzékisége neked tetszik.
37/58 A kérdező kommentje:
Független az aki függetlenkéntr tud cikkeket írni, és nem egyik politikai oldalhoz/világszemlélethez húzva. Ez ennyi. A telex az meg világéletében liberális baloldali lap volt, és ezen egy kifogás sem változtat. De akinek az agya 1 bitnél többel rendelkezik ezt felfogja szerintem. Anno nem azért tettem fel ezt a kérdést, hogy én itt vitassam hogy az-e vagy nem-e, mert tudom hogy nem az, és ez evidens. Szép délutánt minden írnoknak.
2022. jún. 27. 19:32
38/58 anonim válasza:
Édes fiam, feltettél egy kérdést, aminek már 2.mondatában - mikor még senki semmit nem szólt - a Telexet ekézted. Úgyhogy ne papolj itt 1 bites agyakról, mert úgy látszik valakinek még az 1-et sem éri el.
39/58 A kérdező kommentje:
Azért ekéztem jányom, mert általában a majmok egyből a telexet hozzák fel, és már uncsizom. Nyugi meghagyom neked az 1 bit alatti helyet jól érzed te magad ott.
2022. jún. 27. 22:53
40/58 anonim válasza:
Bizonyára van valami oka, hogy a Telexet említik sokan. Erre még nem gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!