Hol lehet megnézni az 1998-as magyarországi önkormányzati választások végeredményét településekre lebontva?
A Nemzeti Választási Iroda hivatalos oldalán az 1998-as magyarországi önkormányzati választásról szóló archív oldalán nem találtam meg a településekre lebontott választási eredményeket: [link]
A Nemzeti Választási Iroda hivatalos oldalának részletesebb átkutatásával sem jutottam eredményre.
A Google keresővel sem sikeredett használható weboldalt találnom, ahol leírják az 1998-as magyarországi önkormányzati választások végeredményét településekre lebontva.
Aztán sikerült egy használhatónak tűnő weboldalt ( [link] ) találnom a magyar nyelvű Wikipédia 1998-as magyarországi önkormányzati választásról szóló szócikkében, azonban az a honlap sajnos már megszűnt. Az Internet Archive weboldallal ( [link] ) próbáltam kibogarászni a talált weboldalból valami hasznosat, azonban a települések eredményénél már nem lehetett kiválasztani a települést, mert azt az aloldalt már nem tárolta el az Internet Archiver.
Kérem, aki tud használható weboldalt, ahol leírják az 1998-as magyarországi önkormányzati választások végeredményét településekre lebontva, az linkelje be ide.
A segítséget előre is köszönöm!
Azt hiszem, ezzel foglalkozott egyszer a XXI. Század.
Még ők sem jutottak semmire, a helyi levéltárba sem küldtek el minden infót, a szabály szerint. Lehet, hogy itt nem csak az önkormányzatiról beszéltek, hanem az országgyűlésiről is.
Szóval kb. sehonnan, ami botrány.
Nem tudom, hogy a kérdés kiírásakor hol volt és hol nem volt, de most ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!