Melyik portál független ma Magyarországon?
Figyelt kérdés
A telexet jelenleg ne sorolja ide senki, mert az sose volt az :D engem tényleg az érdekel melyik az. Nekem eddig legjobban az ATV tűnik függetlennek az összes közül.2022. ápr. 15. 20:18
2/58 A kérdező kommentje:
Az biztos :D
2022. ápr. 15. 20:21
3/58 anonim válasza:
Egyik sem :D max. kevésbé részrehajlóak vannak, de mindegyik húz valamilyen mértékben az egyik oldal felé.
4/58 anonim válasza:
Azt nem tudom melyik független, én a portfoliot olvasom az többé kevésbé pártatlannak tűnik.
6/58 anonim válasza:
ATV az a Németh Sanyi-é, az ATV-n is vannak ilyenek meg olyanok, de szerintem ők korrwktek.
7/58 anonim válasza:
Telex.hu
Akkor is, ha ezt te nem akarod elfogadni.
8/58 anonim válasza:
Az annyira nem baj ha nem független, mert háát az újságírók is emberek...
Az a baj ha a híreket nem közlik hanem gyártják... A fidesz média nagyrészt ezt csínálja.
A fidezs álltal ellenzékienek mondott hírpoltálokon nem igen lehet találni hiteltelen kitalált, hazug írásokat
Én amugy a Telex, a 24.hu, portfolio és a 444 híreit szoktam szemlézni.
Majd itt írjáka fideszesek hogy pfúú ezek genyó ellenzéki oldalak, ez részben igaz is, de hazudozás félrevezetés, kitalált hazugságot ezeknél nem olvashatsz mert nincs.
9/58 anonim válasza:
#7: a Telex nem független. Egyik se független. Úgy leszel objektív ha minél több helyről tájékozódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!