Miért nem az Ellenzéki Összefogásra szavaztak a fiatalok?
Nem lenne jobb egy nyugatias , befogadó, liberális országot építeni ahol mindenkit elfogadunk és mindenki szabad?
Tényleg megvásárolható a nép az adókedvezményekkel és a családtámogatással miközben tiporják az LMBTQ emberek és a muszlim/afrikai migránsok jogait?
Megmosolyogtató, amikor egyesek előjönnek a lokális élményeikkel, miszerint alig ismernek Fideszes szavazót, a fiatalok közt pedig konkrétan egyet sem láttak még. Ehhez képest talán reprezentatívabb a Medián felmérése:
Ez a felmérés 2 és fél éve készült. A Fidesz pedig azóta növelte a szavazótáborát, minden társadalmi csoportban (Budapesten is).
Kaletáról hallottál #8??
Tudod akit a kormanyunk haza hozatott peruból és kaphatott itt tárgyalást. Nemzetközi nyomozás folyt ellene, majd kapott némi pénz birságot meg felfüggesztettet. Aki meg a boltból lop vagy pénzt rabol jobban meghurcolják, mint azt a pedofilt, pedig feltételezhető volt, hogy kereskedett a képekkel.
Szájer neve mond valamit?? Drogot találtak nála, megszegte a karantén szabályokat és mi lett?? Kapott egy ejnye bejnyét.
Meg Orbán monogatta, hogy ő ilyenről nem tudott, pedig szobatársak is voltak. Nem tudom, hogy ki volt itt kolis, de azért koliban tudtuk, hogy ki a meleg, nekünk is volt egy a koliba és csak szobatársak se voltunk, de látszott rajta. Akkor Orbán ennyire megvezethető?? Vagy amiatt adta a hülyét, hogy le ne bukjon, hogy ő is meleg??
"Nem lenne jobb egy nyugatias , befogadó, liberális országot építeni ahol mindenkit elfogadunk és mindenki szabad?"
Nem. Ma elfogadó, holnap halott.
Több példa van erre. Én minek fogadjak el valakit, ha a másik nem fogad el?
"Tényleg megvásárolható a nép az adókedvezményekkel és a családtámogatással"
Egy politikustól elvárom hogy javítsa az életkörülményeimet. Ezért szavazok rá.
"miközben tiporják az LMBTQ emberek és a muszlim/afrikai migránsok jogait?"
Az lmbtq ugyanolyan jogokkal rendelkezik mint én. Nincs jogtiprás. 100%-ban ugyanolyan jogaik vannak mint bárki másnak.
A migránsoknak, akiknek ÁLLAMPOLGÁRSÁGA NINCSEN milyen jogai kéne hogy legyenek??
Joga van beadni a munkavállalási kérelmet. Joga van menekültstátuszt beadni. Onnantól kezdve hogy ILLEGÁLISAN átlépi a határt még simogassuk is meg?
Ha lopsz a boltból, a biztonságis se épp lepacsizni fog veled.
Ez az a pont, ahol nem tudom eldönteni hogy a kérdés provokatív trollkodás-e vagy sem.
19 BP-ről.
"Nem lenne jobb egy nyugatias , befogadó, liberális országot építeni ahol mindenkit elfogadunk és mindenki szabad?"
Nem.
"Tényleg megvásárolható a nép az adókedvezményekkel és a családtámogatással miközben tiporják az LMBTQ emberek és a muszlim/afrikai migránsok jogait?"
És ők az ország hány százalékát alkotják? Egy? Talán kettő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!