Akik előző években ellenzékre szavaztatok! Idén kire fogtok?
Előzőben Momentumra húztam x-t, most az Összefogásra.
De szerintem teljesen egyértelmű.
2018-ban a Jobbikban bíztam.
Ma már egyik pártot sem tudom komolyan venni, igy maradtak a Kutyák, ők legalább korrektek és ügyesek. :3
Csak a civilekkel tudunk kilépni ebből a politikai fertőből, ami most folyik.
#2.Aztán ha nem lesz meg az 5% szépen megy a töredékszavazat a fideszre.
Értsétek meg ha nem akarják a Fidesz 2/3-t akkor Ellenzék, esetleg lehet reménykedni hogy a Mi Hazánknak meglesz az 5% de az sem biztos.
Nem akarom helyetted eldönteni, félreértés ne essék, de érdemes logikusan meggondolni kire és hogyan.
Legutóbb a Jobbikra szavaztam, sokáig úgy volt, hogy most nem megyek el szavazni, mert nincs kire. Egy ideig gondolkodtam a kutyákon is, de azzal csak elveszne a szavazatom, mert az 1% biztosan meglesz nekik, de az 5% kizárt.
Végül ha nem is teljesen jó szívvel, de leszavazok az összefogása, mert a fideszt utálom.
3
Az nem gond, jellenleg még a Fideszt is korrektebb választásnak tartom, mint a jellenlegi ellenzéki tákolmányt.
Mégis, hogy fognak tudni kormányozni az ilyen Gyurcsány-VadaiÁgnes-Kunhalmifélék? Ilyen válságos időszakban, amiben jelenleg is vagyunk és még jó darabig leszünk, nem azt akarom hallgatni, hogy ezek az idióták hogy marják egymást meg hogy csicskulnak be a nyugati érdekeknek.
Egyetlen dolog van az összefogásban, az pedig MZP, viszont egyértelműen nem dominálja túl a korrupt ellenzék tagjait és azt sem látom, hogy sikerült volna megtisztítania az ellenzéket.
Talán majd 4 év múlva, ha MZP-nek lesz saját pártja...
Én sose voltam baloldali! de az én anyám 18 ban az együtt re szavazott, most meg a Mi Hazánkra fog!
Szóval +1 pont a Mi Hazánknak!
#5.Hát nem tudom, Fidesz alá nehéz menni.
Én meg nem vagyok kíváncsi a személyi kultuszra, Mészáros gazdagodására, az alacsony tanári és egyéb diplomások bérére, a korrupcióra, az oroszpártiságra.
Aki ezeket nem látja be szimplán hülye és vak a politikához.
Jobbikra szavaztam,most Összefogás.
Kutyapárt meg ezek kamupártok.
Elveszett szavazatok.
Összefogás vagy Fidesz.
Csak nekik van esélye leváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!