A kérdésem azon kormánypártiakhoz szól, akik részt vettek az ellenzéki előválasztásban. Kire szavaztatok az első fordulóban?
Kire szavaztatok és miért? Mi okból vettél részt az előválasztáson kormánypártiként?
Én Márki-Zay Péterre szavaztam, ha a második fordulóba nem jutna be, nem megyek el szavazni.
Azért vettem részt, mert élve állampolgári jogommal, fontosnak éreztem, hogy az általam legkompetensebbnek vélt jelöltre adjam le a szavazatom, akit (ne adj Isten) egy esetleges kormányváltás esetén is szívesen látnék a miniszterelnöki pozícióban.
Megtisztelsz, ha válaszolsz. Előre is köszönöm a válaszokat.
Nyilván a Fidesz fog nyerni, 10 éve minden választáson megigéri az ellenzék hogy nyerni fog, nem is tudom milyen adatokra támaszkodva.
Gondolj bele: Karácsony Gergely megmondta: már most győzött a demokrácia, és a mostani választáson az emberek akarata fog érvényesülni.
Tehát logikusan ha 60%-al nyeri meg a fidesz, akkor a demokrácia érvényesült, és a fideszt akarja az ország nagy része. Ez ismerősen hangzik? Minden választás után elmondja minden ellenzéki képviselő hogy:
- Csalt a fidesz (alsó tagozatban is ilyen érvekkel fogadtam a vereséget)
- nem demokratikus a szavazás (pedig a kampány alatt nagyon az volt)
- Most aztán vége mindennek és egy hatalmas pokoli üst lesz 2 héten belül magyarországból (mert a választás előtt 3 héttel persze teljesen más emberek élték az országot. Mindenki előtte MSZP-s volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!