Karácsony szavazók,elmentetek szavazni?És ha igen kire szavaztatok?
Figyelt kérdés
Azért nekem hiányzott a második körből,még mindig úgy gondolom a legjobban ő tudta volna összefogni ezt a társaságot2021. okt. 17. 12:23
5/17 anonim válasza:
MZP-re nyomtam az X-et! Karácsonyt sajnáltam, de megértettem miért tette amit tett. Sokan, és főleg a nyuggerek nem értik a ma kialakult helyzetet.
6/17 anonim válasza:
5) "Gratulálok", hogy 12 év konzervatív, anti-szoc kormányzás után állítólag Karácsony-szavazóként képes voltál ez konzervatív, anti-szoc szentfazékra szavazni. XD
7/17 anonim válasza:
Ezen a választáson nem oldalakra kellett szavazni, hanem arra, ki képes megdönteni a fideszt. Ezt nem fogjátok fel nagyon sokan. Én is gratulálok!
8/17 anonim válasza:
Ha valamit meg akarunk dönteni, nem szavazhatunk egy tartalmilag ugyanazt képviselő kormányfőre.
9/17 anonim válasza:
Mi az a tartalmilag ugyanaz? Továbbra is várom a válaszokat, mert fröcsögésen kívül még senki nem tudta megfogalmazni, mitől lenne MZP olyan, mint Orbán. Pedig már külön kérdést is kiírtam rá.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
10/17 anonim válasza:
9) A leggazdagabbak adóterheit például nem akarja növelni, ami nagy kár, mert úgy több pénz juthatna fontos közszolgáltatásokra. A munkavállalók jogainak kiszélesítéséről sem hallottam még tőle semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!