Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azért működik ennyire az...

Azért működik ennyire az Orbán kormány, mert az országban jelentős számban vannak a kevésbé iskolázott emberek, illetve olyanok, akik politikailag, gazdaságilag és pénzügyileg rendkívül tájékozatlanok, illetve rendszeres félelemben/gyűlöletben élnek?

Figyelt kérdés
ma 11:58
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A fent felsoroltakra tud a kormány építeni. Akinek a tudása és értelmi képessége alacsonyabb, őket könnyebb manipulálni és megvezetni. Ha megnézzük a szavazótáborokat, jellemzően a fentiek mellett a nyugdíjasok és a vendégmunkások teszik ki a fidesz tábor szavazatát.
ma 11:59
 2/12 anonim ***** válasza:
35%
Azért is, másrészt el tudják még hitetni az ilyen műveletlen emberekkel hogy miért is jó nekik a rohadt narancs, illetve kapnak pár ezer ft,ot zsák krumplit a szavazatukért cserébe, most sem lesz ez másképp, erre ismét oda kellene nagyon figyelnie a Tiszának is...
ma 12:01
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
ma 12:05
 4/12 anonim ***** válasza:
20%
Azért működik, mert jól csinálják. És az emberek ezt így is élik meg.
ma 12:14
 5/12 anonim ***** válasza:
11%
Azért, mert az ellenzék ezt hiszi.
ma 12:15
 6/12 anonim ***** válasza:
70%

Alapvetően igen, ez egy elég nagy réteg, őket könnyű motiválni, plusz az ilyen jellegű idősebb embereket is. Van akinek pedig egyszerűen a megélhetése múlik a Fideszen. Ez a felső 1%, ők nyilvan a Fideszre szavaznak

Szerintem a Tisza nagyon is tisztában van ezzel. De pl most amit MP csinál szerintem egy nagyon ügyes lépés, orszagjárás, ilyen nem volt nagyon korábban.

ma 12:45
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
Pl nekem nincs gyerekem, de csak ezért hogy segélyez nem szavaznék a Fideszre. Ez az én szememben politikai korrupció. Elfogadom a pémzt makd leszavazok a Tiszára, ozt jó napot.
ma 12:46
 8/12 anonim ***** válasza:
46%
El kell takarítani, ezt a velejéig romlott aljas álkeresztény meleg pedofil bandát...
ma 12:47
 9/12 anonim ***** válasza:
61%
A FIDESZ 15 éve csicskítja be a magyarokat. A magyarok ennyit tudnak.
ma 12:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Azért működik, mert a Fidesznek vannak jó gondolata is.

Az egész EU háborúpárti, a Fidesz nem.

ma 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!