Hogy számoltátok azt ki, hogy akik eddig Jakabra szavaztak, azok majd Karácsonyra is fognak?
Szerintem inkább Márkai-Zay Péterre fognak átszavazni a Jobbikosok.
Én, személyszerint amúgy Karácsonynak drukkolok, de sajnos nem látok sok esélyt a győzelmének.
Akik kormányváltást akarnak azok fognak. Akik a fideszt akarják, azok nem fognak.
...meg azok sem, akik szeretnének ugyan kormányváltást, de csak falkatudatuk van és ostobák ahhoz, hogy megértsék, egy koalíciós kormányban a miniszterelnök csak egyetlen ember. Bármelyik jelölt is nyer, a most megválasztott 106 jelöltön túl több nem lesz. Ezek közül kell megválasztani tavasszal minél többet.
" Gyűlölöm az LMBTQ-t "
Mit ártottak neked? Ugyan hetero vagyok, de egyáltalán nem zavar, hogy vannak melegek, leszbikusok és miegyéb. Nem zaklatnak, nem teszik tönkre a napjaimat, nem ártanak senkinek. Akkor meg? Komolyan mondom 2021-ben nem lehet ezen túllépni és másokat elfogadni?
Szerintem aki a jobbikra szavazott az Dobrevra nem lesz hajlandó Karácsonyra talán de ha valóban vannak szubjektív elveik akkor MZP-re fognak szavazni.
Remélem MZP lesz az alternatíva. Orbán ellen még Karácsonyra is hajlandó lennék szavazni. Dobrevra már nem.
1 es Részvétem.
Hát azért nem egészen.
Az első körben Jakabra szavaztam.
A második kört kihagyom. Csak akkor szavaznék a második körben, ha Jakab továbbjutott volna.
Így egyikre sem megy a voksom.
".meg azok sem, akik szeretnének ugyan kormányváltást, de csak falkatudatuk van és ostobák ahhoz, hogy megértsék, egy koalíciós kormányban a miniszterelnök csak egyetlen ember."
..és ők lesznek azok ,akik a leghangosabban sírdogálnak a következő fidesz 4 évben miután leszavaztak egy viccpártra, vagy el sem mennek szavazni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!