Akik hatekonyan fogytatok, szamoltatok a kaloriakat?
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 11:18
1/13 anonim válasza:
Igen, számoltam, így eddig 26 kiló mínusz.
3/13 anonim válasza:
Nem, maximum néhány napon becslésnek. - 20kg így is.
4/13 anonim válasza:
Eleinte igen. Utána már anélkül is ment a becslés. Ha valamiért megakadtam, pár napig újra számoltam, hogy kiderüljön a hiba.
5/13 anonim válasza:
Számolok, mert muszáj, 30 kg ment le 4 hónap alatt.
6/13 anonim válasza:
Nekem is a számolás vált be, ettől érzem úgy, hogy kézben tartom a dolgokat. Kb. 10 kilót fogytam vele.
Aztán sajnos érzelmi hullámzások miatt nem ment se a számolás, se a normális étkezés és valamennyit visszahíztam, de azért sikerült a normál tartományon belül maradni.
7/13 anonim válasza:
Az elején igen, de később már magától jött, hogy mi az amitől jóllakok és csak pár kalória,
és minding vannak is itthon "jó alternatívák" ha mondjuk aznap nem ebédeltem volna.
-20 kg ment le eddig
8/13 A kérdező kommentje:
Es ti mekkora kaloria deficitben szoktatok lenni?
2021. aug. 17. 15:04
9/13 anonim válasza:
Én havi 1 kg fogyást céloztam, olyan 150-200 kcal volt a deficit átlagosan. Volt nap, mikor 1000, volt hogy 100, volt hogy többet ettem. Ahogy kijött éppen.
10/13 anonim válasza:
Igen. Kb. 15 év után ezzel sikerült egyedül tartós eredményt elérnem úgy, hogy nem is éreztem, hogy diétázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!