Akik hatekonyan fogytatok, szamoltatok a kaloriakat?
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 11:18
11/13 anonim válasza:
utolsó vagyok. 400-500 deficitet tartok úgy, hogy én az elejétől a súlyzós edzésekre mentem rá, hogy az izomtömegem ne csökkenjen, hanem még inkább nőjön is, amennyiben lehetséges. szóval én a makrokra is nagyon figyeltem. Bejött :)
12/13 anonim válasza:
Nem. Én csak a szénhidrátot számoltam pár hétig, hogy biztosan bizonyos kereten belül maradjak, mert nekem így jó. Aztán ezt az étrendet megszoktam és már nem számolgatom, csak betartom. A kalóriát így is láttam nyilván mert azt is mutatja az applikáció, 2500 körül szokott kijönni / nap, de azzal nem foglalkoztam. Eszem amennyi jólesik kevés szénhidrát mellett és ennyi. Szépen fogyok régóta. Már csak pici felesleg van, amit még fogynom kell.
13/13 anonim válasza:
Nem volt rá szükségem. -20 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!