Ha nem lehet Lmbtq érzékenyítést tartani, akkor miért lehet, sőt kötelező vallási érzékenyítést tartani?
Amikor a kölkök az iskolából kikerülve egy csekket nem tudnak feladni, nem értik mi a különbség a bankszámla és a bankkártya között, még egy önéletrajz sablonból sem képesek önéletrajzot csinálni, akkor miért tömjük a fejüket vallásos történetekkel.
Tény hogy kb. 1500 éve írtak egy mesekönyvet, ami azóta is a sikerlisták élén van. Mondjuk volt egy időszak amikor máglyán égették el azokat akik nem lájkolták a mesét.
A 21. százaban jó lenne már egy kicsit haladóbban gondolkodni.
Ha én azt mondom hogy vallásos vagyok, akkor szigorúan követem a vallásom tanait - mint mondjuk az ortodox zsidók. Na de itt nem erről van szó.
Mutassatok egyetlen olyan keresztény embert aki hat parancsolatot betart a tízből.
Megszegem, meggyónom adakozok az egyháznak oszt jó van az úgy.
Na én ettől megyek a falnak.
"Nem kötelező a hittan te szerencsétlen, ne hazudozz."
De az. Ha akarod ha nem egészen középiskolás korodig kötelező a heti egy hittan óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!