Kire szavazzak ? Hallottam, hogy 23-ban O.V. is kötelezővé akarja tenni az oltást. A Gy. már megtette volna eddig is.
Figyelt kérdés
2022. ápr. 2. 13:37
2/17 anonim válasza:
Mi a rongyos fostalicska tököm köze van gyurcsanynak az oltashoz?
3/17 A kérdező kommentje:
Azzal kampányoltak, hogy kötelezővé akarják tenni az oltást. Nem most, még tavaly !
2022. ápr. 2. 13:40
4/17 anonim válasza:
Ha a Fidesz nyer kis túlzással OV azt csinál, amit akar.
Ha az Ellenzék nyer, semmi olyan nem fog történni, amiben a 6 pártból legalább 4 nem egyezik meg.
5/17 A kérdező kommentje:
Valaki szavazni fog a Mi Hazánkra ? Nekik mik a terveik a jövőre nézve ?
2022. ápr. 2. 13:41
6/17 anonim válasza:
Ha kormanyvaltast akarsz akkor osszefogas, ha nem akkor meg mindig jobb egy kis partra mint s fideszre. Erdemi ereje csak az osszefogasnak van ellenuk. Egyebkent soha nem akarta kotelezove tenni gyurcsany. Tajekozodj!
7/17 anonim válasza:
Mi hazank covid oltas ellenes de ennyi erovel Gattyan is az.
En megsugom neked h egyetlen egy part se akar kotelezo oltast. De ha ez a legfontosabb neked a felso ketto a leghangosabb kotelezo oltas es lezaras ellenes part.
8/17 anonim válasza:
#5 Én rájuk szavazok.
Az oltást nem tennék kötelezővé, de én nem csak emiatt szavazok rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!