Ha nem lehet Lmbtq érzékenyítést tartani, akkor miért lehet, sőt kötelező vallási érzékenyítést tartani?
Figyelt kérdés
Ugyanis kötelező a hittan tanítása, de mi van azzal akit rohadtul nem érdekel és nem akar ebben részt venni? Annak miért nincs választása?2022. ápr. 14. 20:36
2/27 anonim válasza:
Nem kötelező a hittan.
Lehet helyette erkölcstant választani.
3/27 anonim válasza:
Nem kötelező a hittan te szerencsétlen, ne hazudozz.
4/27 anonim válasza:
Az b.zi érzékenyítésnek van alternatívája ha valakit nem érdekel ?
5/27 anonim válasza:
5: Van hát!! Füldugó, szemfedő. Váljék egészségedre kedves! 😊😊😊😊
6/27 anonim válasza:
Szerencsétlen gyerek nem fogja elküldeni anyjába a tanárt ha kötelező végighallgatni. De mit tehet a szülő ?
7/27 anonim válasza:
Hisztis kis libbant a kérdező,nincs kötelező hittan,ámen🖐️
8/27 anonim válasza:
Az összes vallás gyakorlását be kellene tiltani 18 év alattiaknak.
Milyen alapon dönt a szülő a gyerek helyett ? Meg kellene védeni a gyerekeket a vallásoktól.
9/27 anonim válasza:
Csak az egyházi iskolákban kötelező a hittan az államiban lehet választani az erkölcstant ha valakinek az a szimpatikusabb.
10/27 anonim válasza:
Azért látszik, hogy sokaknak itt vagy nincs gyereke, vagy valami nagyvárosban laknak, mert például amikor én kérvényeztem a gyereknek, hogy hittan helyett erkölcstanra járhasson, a mi kis Baranya megyei, nagyközségi általános iskolában azt a választ kaptam, hogy vagy hittanra megy a gyerek, vagy át kell irattatnom egy pécsi általános iskolába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!