Nem lesz szánalmas, ha 2026-ban is ugyan ezek a többszörösen megbukott, szerencsétlen ellenzéki politikusok fognak indulni?
jobbik, dk, lmp, gyurcsány, jakab
Kiderült már, hogy ezek sehogy se tudják leváltani a kormányt.
2014-ben indultak külön, bukta
2018-ban indultak külön, bukta
2022-ben indultak együtt, még nagyobb bukta
Meddig fognak még itt szerencsétlenkedni? Nem itt lenne az ideje végre elhúzniuk a francba?
Ugyan ez lesz megint a forgatókönyv? Előadják megint az új lendületet, új lehetőség, na most megcsináljuk, leváltjuk a fideszt! A fidesz meg szépen gyurcsányozik ahogy szokott és 2/3?
"Én is pont ezt gondolom, vagy a Kutyapárt."
Azért be sem jutottak a kutyák, vagy tévedek megint??? Ez sokkal jobb mint a showdwer klub!! Nyomjátok a butaságot!!!
"de ez a lényeg, ha a fidesz a 2002-es majd 2005-os bukás után kivágta volna a pártelököt, mint ahogy az ellenzéken pattog mindenki, akkor sose jutott volna a párt hatalomba."
Nincs jelentősége!! Ne a múlton rugózzunk, hanem a jövő legyen előttünk! Az a lényeg, hogy nincs egy komoly ellenzék aki tud gondolkodni, csak kapkodnak, mint egy ipari tanuló, hogy megszerezzék a hatalmat, és rengeteget tudjanak lopni hivatalosan!! Köszönjük ebből nem kérünk!!
"Én remélem, hogy ez marad, akkor 100%, hogy bekerül a kutyapárt és nem is kis pártként."
Mert most nagyon-nagyon nagy párt! Ugye? Már a neve is közröhely, de csak nyomjad a butaságot!!! Esélye sincs semmire!!!
"Kérlek indokold meg hogy miért vagyok elmeroggyant."
Te olyan nevetséges pártra szavazol akinek még a neve is közröhely, de Te ezt nem fogod fel!! Elmebeteg vagy!!
"Nem is ismersz."
Nem is akarlak megismerni!!
"Ha bármi indok nélkül nevezel így, akkor lehet hogy a te fejedben vannak gondok"
Az indokaim tények, amit te nem akarsz megérteni!! Tehát elmebeteg vagy!!
Valójában Te nézel hülyének, mert nem támogatom a kutyapártot!! Elmebeteg vagy!!
"Vagy csak még mindig gyászolsz a választások eredménye miatt"
Nagyon örülök, hogy a FIDESZ nyert. és nem a hozzád hasonló elmebetegek!! Esélye sem volt a sok nagyarcú senkinek!! Meg lehet sértődni!!
"miatt és rajtunk próbálod kiadni a dühödet?"
Ez pont fordítva van, mivel nemtudjátok elfogadni, hogy a nullával egyenlő kutyapárt, a parlamentet csak kívűlről nézheti!! Elmebeteg vagy!!
"Kérlek kultúráltan írjál vissza."
Kérlek kulturáltan viselkedj, és ismerd be, hogy semmi esélye nem volt a kutyapártnak, mert a neve is közröhely!!!
"kellene egy nagy Format C:/S, és akkor talán lehetne végre változás, de addig...? Nem."
Igen!!! Én is ezt gondolom rád!! Egyetértünk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!