Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma meghallgattam Gyurcsány...

Ma meghallgattam Gyurcsány Ferenc teljes Őszödi beszédét. Jól értelmeztem, hogy arról panaszkodik a sajátjainak, hogy az egész balliberális oldal egy szerencsétlen társaság?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 10. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
25%

nem

hidd el, semmi új nincs a kamu kérdésedben

nagyon sokan, nagyon sokféle képpen próbálták már félremagyarázni, nálad sokkal tehetségesebb emberek is

2022. ápr. 10. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
Hazafias beszéd volt. Felrázni, lelkesíteni akarta az embereket. A fideszmédia ezt is kiforgatta és kontextusból kiragadta, mint MZP beszédeit.
2022. ápr. 10. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

Nos, örülök, hogy meghallgattad, mert akik gyurcsányoznak, azoknak a 99%-a nem volt hajlandó az életéből háromnegyed órát rászánni, hogy teljes egészében meghallgassa azt, ami miatt immár 16 éve szidja Gyurcsányt.

Te meg én azon kevesek közé tartozunk immár, akik valóban tudjuk, miről szólt az a beszéd. :-)

Nos, valóban alapvetően a beszéd eleje arról szól, hogy a gazdasági helyzet sokkal rosszabb annál, mint ahogy eddig hitték. És hogy olyan gazdasági "szakemberekkel" van körülvéve, akik képtelenek normális kiutat mutatni. Én majd hanyatt estem, amikor a beszédben oda ért, hogy Surányi György (akkori jegybank elnök, a liberális média által agyonsztárolt gazdasági szakember) a gazdasági programjában nem vette figyelembe az adójóváírást. Ami számomra, laikus alkalmazottként, aki a saját adóbevallását elkészíti, teljesen evidens volt.

Akkor én is elgondolkodtam, hogy ennek a fickónak (Gyurcsánynak) milyen nehéz lehetett kormányoznia, ha ilyen tehetségtelen emberekre kellett támaszkodnia.

A beszéd aztán elkanyarodott másfelé, és a vége felé olyanokról beszélt, hogy mi tartja őt a politikában. Kicsit önvallomásszerű az egész, túl őszinte, ebből is lett a probléma utóbb.

2022. ápr. 10. 17:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát legalább őszinte volt, a mai politikusokra ez nem jellemző, nem értettem vele sose egyet de a fidesszel sem értrk egyet.
2022. dec. 11. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!