Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán 2008ban azt mondta hogy...

Orbán 2008ban azt mondta hogy Putyin egy agresszor és nem sunnyogni kell hanem kimondani. 2022ben miért sunnyog miért nem mondja ki? Még a szerencsétlen ukrán elnökbe rúg bele?

Figyelt kérdés

Mikor Grúziat megtámadta Oroszorszag Orban azt mondta hogy nem sunnyogni kell hanem ki kell mondani hogy az oroszok az agresszor.

Most mikor Ukrajnat rohantak le, es Orbant megkerdezik Putyin agresszor e miert sunnyog??? Miert nem mondja ki?

Olyan elnokunk van aki a nyugat ellen van de Putyint partolja??

2022. ápr. 3. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Vége a kampánynak. Elbuktátok. Le kellene vonni a konzekvenciákat! Aludj rá egyet!
2022. ápr. 3. 23:31
 2/6 anonim ***** válasza:
3%
Mert belénk az ukrán elnök rúgott bele.
2022. ápr. 3. 23:32
 3/6 A kérdező kommentje:

1es.

Ez igaz de attol mert nyertetek meg nincs mindenben igazatok.

Pl kozmedia pl kozpenzek pl tajekoztatas

2022. ápr. 3. 23:33
 4/6 A kérdező kommentje:

2es.

Engem az zavar hogy 2010 elott Orban tobbszor is elitelte Putyint agresszornak tartotta. Despota diktatornak kb.

Es most?

Ez a koponyegforgatas zavar.

Ertem te ukranellenes vagy aki helyesli hogy lerohannak egy orszagot. En nem helyeslem es a 2010 elotti Orban sem helyeselne.

2022. ápr. 3. 23:34
 5/6 anonim ***** válasza:
57%

"Ertem te ukranellenes vagy aki helyesli hogy lerohannak egy orszagot."

Valóban lehet, hogy ukránellenes vagyok. Ellenséges vagyok egy velünk pusztán faji alapon ellenséges módon viselkedő néppel. Ami most követelőzik és fenyeget, amikor segítségre lenne szüksége. Ez van, ilyen szar alak vagyok.

Viszont azt NEM támogatom, ha ok nélkül lerohannak egy országot. Putyin ok nélkül támadta meg az ukránokat? Még csak "mondva csinált" provokáció sem lehetett a dolog mögött?

Mindegy is, a menekülteknek segítsünk, de ennek a vezetőségnek nem. Egyék meg amit főztek.

Ha pl Svédországról lenne szó, de ha még Romániáról, akkor is totálisan más helyzet lenne. De most az ukránokról beszélünk. Csak nézz utána, hogy kik is a te kis hőseid!

2022. ápr. 3. 23:41
 6/6 anonim ***** válasza:
53%

Mert azt akarja, h Magyarország kimaradjon a háborúból, hú de nehéz volt rájönni.

Amúgy ha te szimpatizálsz az ukrán elnökkel, akkor menjél és jelentkezzél a seregébe. Nincs megtiltva.

2022. ápr. 3. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!