Más számára is nagyon megnyugtató,hogy a Fidesz győzött?
Hamarosan szerelik fel a napelemeket a házamra (idő kérdése, a kivitelezőcég elég leterhelt). Erre lehet felvenni támogatást,ha vannak gyerekei az embernek.Én szeretnék élni ezzel a támogatással,több, mint másfél millió forint visszajön.
Már kivan fizetve az előleg is jó ideje, a visszalépés nem menne anélkül,hogy be buknék rajta.
Nekem ez lesz az igazi rezsicsökkentésem.
Az ellenzéki tuti,hogy elvette volna ezt a támogatást, mert "kell a pénz másra". Mire ment volna az a pénz?Biztos valami baromságra, meg szociális segélyekre.
De, így,hogy nyert a Fidesz, megnyugodtam, feltudom venni a támogatást.
3 gyerek azért megterhelő anyagilag, de ezekkel a támogatásokkal, amiket kapunk, sokkal jobb az életszínvonalunk, óriási segítség.
Én is kajak örülök neki, minél tovább ""kormányoznak"" annál hatalmasabb lesz a bukta, és soha többé nem fogjuk őket látni.
A jelenlegi világ pedig hálisten pont efelé tart.
2#
Nem lenne átoperálás.Amelyik tanár vagy óvodapedagógus ilyesmivel próbálkozna, ott megtalálnánk a módot rá,hogy kirúgják.
Háborúba nem mennék, mert dezertálnák.
Nem vagyok nyugdíjas.
Csak szórakoztam. Azt hittem ezeket a baromságokat eleve nem hitted el és poénra veszed.
Bocs.
5#
Az csak egy ígéret.
Simán lehet,hogy nem tartották volna be.
Én a biztost támogatom, nem a bizonytalant.
Az ötlete, ígéretének részletei nem voltak kidolgozva.Az is lehet,hogy nekem is járt volna, mert sajnos a baloldalon mindenki burzsuj, aki nettó 400 ezernél többet kap, emiatt magas lett volna nekik az egy főre jutó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!