Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más számára is nagyon megnyugt...

Más számára is nagyon megnyugtató,hogy a Fidesz győzött?

Figyelt kérdés

Hamarosan szerelik fel a napelemeket a házamra (idő kérdése, a kivitelezőcég elég leterhelt). Erre lehet felvenni támogatást,ha vannak gyerekei az embernek.Én szeretnék élni ezzel a támogatással,több, mint másfél millió forint visszajön.

Már kivan fizetve az előleg is jó ideje, a visszalépés nem menne anélkül,hogy be buknék rajta.

Nekem ez lesz az igazi rezsicsökkentésem.

Az ellenzéki tuti,hogy elvette volna ezt a támogatást, mert "kell a pénz másra". Mire ment volna az a pénz?Biztos valami baromságra, meg szociális segélyekre.

De, így,hogy nyert a Fidesz, megnyugodtam, feltudom venni a támogatást.

3 gyerek azért megterhelő anyagilag, de ezekkel a támogatásokkal, amiket kapunk, sokkal jobb az életszínvonalunk, óriási segítség.

2022. ápr. 10. 17:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
"Az is lehet,hogy nekem nem is járt volna,"
2022. ápr. 10. 17:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Az ellenzéki tuti,hogy elvette volna ezt a támogatást, mert "kell a pénz másra". Mire ment volna az a pénz?Biztos valami baromságra, meg szociális segélyekre."

Három gyereked van, vagyis gyakorlatilag nem fizetsz szja-t, plusz nagycsaládosként egy csomó dolgot ingyen kapsz.

Mégis milyen embernek tartod magad, amikor ezek után sajnálod attól a nyomorulttól, aki szociális segélyre szorul?

2022. ápr. 10. 17:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

“ Mégis milyen embernek tartod magad, amikor ezek után sajnálod attól a nyomorulttól, aki szociális segélyre szorul?”

Hagyd egy vér(narancskomcsinak) ez túl bonyolult feldolgozni. Ezek ugyanazok (csakhogy egy klasszikust említsünk) :)

Ők komcsiznak és ők a legnagyobbak a dal nagyon tanulságos…

[link]

2022. ápr. 10. 17:36
 14/15 Dzsonszi ***** válasza:
0%
Akik vízionálják a Fidesz "hatalmas" bukását, azoknak nem tűnt fel, hogy 12 éve ezt a dumát tolják és zsinórban negyedszer van 2/3-al kormányon a Fidesz? Nem volt olyan vasárnap a 12 év alatt, amikor az ellenzék, akár kicsit is nyerésre állt volna?
2022. ápr. 10. 17:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nagyon nem nyugodtam meg. A Fidesz tovább rombolja majd a demokráciát, továbbra is undorító hazug propagandát tol majd a közmédia, továbbra folytatódik majd a korrupció.
2022. ápr. 11. 08:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!