Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyermekvédelem. Ez egy álprobl...

Gyermekvédelem. Ez egy álprobléma? Miért trollkodnak és beszélnek mellé az ellenzékiek, ha egyértelmű kérdéseket tesznek fel erről?

Figyelt kérdés

[link]

Tehát az ellenzékieket nem zavarná, ha a képen látható foglalkozások lennének M.O.-n is? Vagy miért trollkodnak, beszélnek mellé, terelik a témát és bagatelizálnak, mikor témába kerül ez?

Nincs ilyen? Oké, ne is legyen.

Ezzel semmi baj nincs? Neked lehet, hogy nincs, nekem van. Beszéljün róla trollkodás nélkül.

2022. ápr. 10. 15:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
7%

Hoztam pár egészséges videót. Igaz angolul vannak, akit érdekel megnézheti. Nem tudom ezzel mi a probléma. Valaki magyarázza már el nekem, miért ilyen lekezelőek itt az emberek ezzel a témával kapcsolatosan. Én láttam ezeket a videókat, de nem értem miért lenne baj, ha Magyarországon is így nevelnék a gyerekeinket.

https://www.youtube.com/watch?v=_OKCiXmBofc&ab_channel=AFPNe..

https://www.youtube.com/watch?v=P3y3ZIBN7fc&ab_channel=Today..

https://www.youtube.com/watch?v=jkZujRnHWNA&ab_channel=TheDC..

2022. ápr. 10. 16:14
 12/20 anonim ***** válasza:
80%

#10: Ez is hülye propaganda. Azt kéne belátni, hogy nem létezik olyan, hogy nemátalakító műtét. Technikai lehetetlenség egy ember minden sejtjében minden kromoszómát kicserélni. Ilyen soha nem volt, és esélyesen nem is lesz.

Az, hogy valaki beteg, és műfaszt varrat magára, az nem műtét, az kabaré, és elmegyógyintézetben kezelendő, nem a parlamentben.

2022. ápr. 10. 16:16
 13/20 anonim ***** válasza:
84%
Okoska! Filmekben minden lehetséges !Még repülni is tudnak az emberek. De egy 2 éves gyerek még beszélni is alig tud, és fogalma sincs a nemek különbözőségéről.Nem kell minden ostobaságot elhinni!
2022. ápr. 10. 16:28
 14/20 anonim ***** válasza:
28%
A szokásos: a ballibek kitérnek a válaszadás elől, mert tudják, hogy nincs igazuk.
2022. ápr. 10. 16:45
 15/20 anonim ***** válasza:
60%

Az ilyen [link] foglalkozások meg még undorítóbbak.

És EZ nem csak kitalált és felfújt álprobléma :))

Milyen érdekes, hogy erről nincs népszavazás :))

2022. ápr. 10. 16:56
 16/20 anonim ***** válasza:
20%

15ös, egy néptáncóra látogatással mi a baj?

De ha szerinted ez undorítóbb, akkor veled van baj.

2022. ápr. 10. 16:58
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
#15: Nem tudom, ebben mi az undorító, de a drag queenekről ide belinkelt képek és videók horrorfilmbe valók.
2022. ápr. 10. 17:00
 18/20 A kérdező kommentje:

1) Aláírom, hogy nem ez a "number one" probléma

2) Megértem, hogy nem elég precíz a megfogalmazás

- Bár itt hozzátenném, hogy ahány ember, annyiféleképp írja körül ezt.

- Aki akarja, megérti miről van szó.

3) Azt is aláírom, hogy nem időszerű, mert itt még gyerekcipőben jár ez, míg az USA-ban valós problémát oldanak meg ezek a törvények, nálunk csak megelőzés.

De most őszintén, mikor ezeket idetolják elétek (videókat + képeket láthattatok), akkor úgy érzitek, hogy csak KITALÁCIÓ?

A telex, 444, hvg arra mosta át az agyatokat, hogy amikor Drag Queen-t láttok, tereljétek a témát, kössetek bele minden apró részletbe, trollkodjatok, próbáljatok témát váltani, de ne menjetek bele a kérdésbe. Odáig jutottunk, hogy itt egy egyszerű kérdés:

- Ön szeretné, hogy ezek a valamik óvodákba/iskolákba érzékenyítsenek? IGEN vagy NEM.

És válaszképtelenek vagytok. Röhej. Mikor a triviálist kérdezik meg, hogy egy minimum legyen, még arra is képtelenek vagytok válaszolni a liberális mainstream iránymutatása nélkül. De a vidékieket, meg nyugdíjasokat meg mindenki mást neveztek agymosottnak, meg analfabétának, diskurzusra képtelennek. Kit is tartanak sötétben és etetnek trágyával? Szerintem azt, aki elé tesznek egy képet, megkérdezik, hogy tetszik, nem tetszik? És képtelen válaszolni. Na, az egy agymosott, trágyával etetett spórás gomba.

2022. ápr. 10. 18:51
 19/20 anonim ***** válasza:
33%

:D Mekkora igazság van abban, amit a felettem író írt... Ez így van.

Kolléganőm egyszer azt mondta, hogy ő gyűlöli a liberalizmust és a melegeket. Aztán jött az érzékenyítés, hogy már az óvodában el kell kezdeni az érzékenyítést drag queenekkel. Hirtelen el kezdte imádni a liberalizmust és az LMBTQ "híve" lett. Csak azért, mert a a jobboldal ezt nem támogatja és ő amúgy is baloldali szavazó.

Ergó,minden, amit hirtelen a jobboldali kormány nem támogat vagy támogat, egyből ellene lesz és feladja még önmagát is.

Hozzáteszem, teljes depresszióba esett hétfőre a szavazás után és azt merészelte mondani, hogy olyan népverés kell ennek a társadalomnak, mint 2006 október 23-án volt. Normális az ilyen? Ezzel mindent elmondott.

2022. ápr. 10. 19:27
 20/20 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező! Az én szavazólapomon nem volt olyan kérdés, hogy bemehetnek-e ilyen lények mesét olvasni.

A témával kiskorú egy helyen találkozhatott, amikor egy kortársa beszélt róla főműsoridőben a tévében. Ja, bocs, az pont egy fidesz hirdetés.

Az idióta kérdéseknek semmi aktualitása. A kisorúakon végzett nemváltó műtét felvetésének kérdése meg már nevetségesen abszurd. Szóval, ha a kedves kormány, akiknek tagjai egyébként szabadidejükben meleg bulikról menekülnek az ereszcsatornán, ennyire érdeklődik, a téma iránt, akkor nyúljon a saját zsebébe és abból kíváncsiskodjon, ne az én adóforintjaimból. Köszi. Ja, és ők semmiképpen ne akarjak megvédeni a gyerekemet! Egy hörcsögöt se bíznék rájuk. Elég baj az, hogy a sok agyhalott egy országot is.

2022. ápr. 10. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!