Gyermekvédelem. Ez egy álprobléma? Miért trollkodnak és beszélnek mellé az ellenzékiek, ha egyértelmű kérdéseket tesznek fel erről?
Tehát az ellenzékieket nem zavarná, ha a képen látható foglalkozások lennének M.O.-n is? Vagy miért trollkodnak, beszélnek mellé, terelik a témát és bagatelizálnak, mikor témába kerül ez?
Nincs ilyen? Oké, ne is legyen.
Ezzel semmi baj nincs? Neked lehet, hogy nincs, nekem van. Beszéljün róla trollkodás nélkül.
Megint a trollkodás. Nem rettegek, különösebben nem is érdekel a dolog, mert tudom, hogy nálunk nincs ilyen. De ha MEGKÉRDIG, hogy ez a nő/férfi egy óvodába bemehessen-e mesét olvasni, akkor azt mondom, hogy NEM. És nem értem, egy ilyen egyszerű kérdésre miért vagy képtelen igennel vagy nemmel válaszolni?
Akkor a képen látható dolog igazából nem is létezik, s a linkre kattintva csak a Fideszesek képzelőerejében jelenik meg az az izé, te nem látod, mert eltakarja a szemedet a telex? xd
Amúgy meg a kiskorúak nemi átalakító műtétjén is röhögtök, de máshol komoly téma ez. Gondolom, akkor csak beképzeltem pl. a New Amsterdam sorozatban azt a részt, amikor ennek a dilemmája volt a központi téma.
Ahogy Desmond is Amazing meg a hasonló gyerekek, akik 2 évesen döntötték el, hogy transzneműek, ők is csak a képzeletünkben léteznek.
Nyilván álprobléma még jobboldali szemmel is. Az ilyesmit nem kampányként kell kezelni, hanem a gyermekzaklatókat az adott esethez köthető büntetőeljárásban elítélni.
Valós probléma lenne pl. ehelyett, hogy a minimálbér mellett legyen maximálbér is, hogy a Bigéket meg Lölőkéket teljesen kiiktassuk az univerzumból.
Ha kettőt össze is kötnénk, és nem lehetne a maximálbért emelni a minimálbér emelése nélkül, akkor a b***zi politikusok se tudnák magukat tömni anélkül, hogy közben a kisembernek is kedveznének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!