Mást is ledöbbent hogy az ellenzékiek ennyire buta, bugris parasztnak látják az összes vidéki embert?
2022. ápr. 6. 19:04
1/17 anonim válasza:
Nem az összeset látjuk így, csak a nagy részét.
2/17 anonim válasza:
Szerintem a pestiek csinálják ezt.
3/17 anonim válasza:
Akik így állnak ezekhez az emberekhez, azoknak láthatóan nem sikerült megérteniük , hogy pont ez a pökhendi lenéző hozzáállás buktatta meg az ellenzéket. Na persze nem azt mondom, hogy ne lenne igazuk, mert tényleg nagyon sok a tudatlan,egyszerű ember, de egy biztos, amíg demokráciában élünk, addig a többség dönt, márpedig ilyen emberből van több és amíg ezeket az emberekhez ilyen lekezelően állnak hozzá,addig nem fognak választást nyerni. El kell végezni a kemény munkát, le kell menni és meg kell érteni ezeket az embereket, bele kell helyezkedni az ő nézőpontjukba, empátiával kell hozzájuk állni és megérteni őket, ennek kéne alapnak lennie, de erre nem veszik a fáradtságot az ellenzékben néhány kivételtől eltekintve.
4/17 anonim válasza:
Ha jól megnézed ,a pöstiek között van a legtöbb bugris felvándorló szittya paraszt.
5/17 anonim válasza:
Én amúgy egyet tudok érteni, holott vidéki kisvárosból jövök, csak nyilván nem előnyös erre a gondolatra utalni a kampányba, még egy kósza fél mondat erejéig se. Sok a hülye, vagy nem tájékozódik, vagy csak egy infó //propaganda// jut el hozzá. Ey csomó embernek, már az erősen makacs réteget leszámítva, egyébként tök easy két perc alatt megváltoztatni az egész véleményét jó kommunikációval. Csak hát gyenge volt a kommunikáció, plusz a propaganda fel tudta használni a kritikus félmondatokat.
6/17 anonim válasza:
Az ellenzéki szavazók rendszerint nagyságrendekkel hülyébbek még a legelivottabbagyú, putris vidéki cigányoknál is. Az utóbbiak legalább rendelkeznek valamilyen tapasztalattal a valóságról, ellenben az ellenzékiek ilyen lila ködben élnek, az agyuk meg be van programozva arra, hogy: "Zorbán rósz. Magyarok rósz. Ország rósz."
8/17 anonim válasza:
Jódolgukban valóban lila ködben élőknek volt a legnagyobb pofájuk a váltsuk le lózungra.
9/17 anonim válasza:
6
Azért, mert én ellenzéki vagyok és jogom van rá, ezért engem így lehülyézel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!