Ellenzékiek : Ha láttok egy Orbán plakátot, tényleg rohantok a Fideszre leszavazni?
Azt mondják az ellenzéki politikusok, hogy a történelmi bukta oka, az hogy több plakátfelülete volt a jobboldalnak és a köztévén is mondták a magukét. Emlékeztetnék, hogy a jobboldaiak értelmesebbek ennél. Hisz 2010-ben Orbán Viktor úgy nyert 2/3-al választást, még az előző kétfordulós rendszerben, hogy egyetlen médiafelülete sem volt a nemzeti oldalnak, még lapja is csak kevés, kis példányszámú.
Ti ellenzékiek valóban olyanok vagytok, hogy ha láttok egy Orbán plakátot vagy sorost, akkor ezért leszavaztok a Fideszre? Valóban ezért nyert a Fidesz?
Én Fideszes vagyok de ellenzéki plakátokat láttam, így sajnos rájuk kellet szavaznom..
Nettó hülyeség attól is aki ilyet mer mondani politikusként, meg attól is aki ezt elhiszi.
Hagyjátok már abba a kisebb városok,faluk, vidék lenézését ennyire. Ugyanúgy van internet és minden TV csatorna.. nem plakátok alapján szavaznak az emberek.
Az egyszerű ember, aki nem tájékozódik, és látja a hazugságot a plakátokon, elhiszi.
Pl. egyesek mondták, hogy azért szavaztak a fideszre, mert ha MZP nyer, akkor egyből viszik a fiaiakat Ukrajnába harcolni. A fidesz sulykolta ez a hazugságot, és az egyszerű ember elhiszi, ha ezt látja lépten-nyomon.
#4 van de nem fizetnek elő mert nincs rá pénz, vagy "neem értek én hozzá, ez a mai fiataloknak készült", ha pedig előfizetnek, akkor a facebook szinte biztos hogy egy fideszes egy véleményt buborékba zárja be őket, meg origo, hiszen a freemail oda vezet...
Tv-ben pedig M1, M2, M3, M4, M5, Duna, Duna world, hírtv, tv2 kormánypropaganda, rtl, atv nem kormánypropaganda, a többi csatornán pedig nincs magyar ügyekkel foglalkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!