Ellenzékiek! Milyen eredményt gondoltok reálisnak?
Ti még tényleg biztok egy ellenzéki győzelemben, egy ilyen rendszerben, ahol meg vannak vezetve az emberek?
Ellenzékre szavaztam, de rengeteg ismerősöm nem látja a fától az erdőt! Ti is ezt tapasztaljátok, hogy csak az az igazság amit a Fidesz tol az arcuk a gátlástalanul, és nem érdeklik őket a tények?
Mit kellene a Fidesznek tennie, ahhoz, hogy egyértelmű legyen mindenki számára, hogy még vannak vezetve az emberek!?
FIDESZ trolloknak véleményére nem vagyok kíváncsi!
Sosem láttam reálisnak egy ellenzéki győzelmet. A legnagyobb támogatottság decemberben volt, de mivel utána 3 hónapig szó szerint semmiféle kampány nem történt, nem hoztak fel egyetlen kényes témát sem... Egyértelművé vált, hogy nem is akarnak nyerni.
Én elégedett leszek azzal, hogyha a 2/3-hoz 10 mandátum hiányzik a fidesznek.
Tehát kizárólag az ellenzék véleménye érdekel.
Ugye tudod, hogy este a Fideszesek szavazatait is megszámolják?
Képzeld tisztában vagyok vele!
Ellenzéki szavazóktól kérdeztem, hogyan gondolják az esélyeinket!
Mi ebben a követni való?
Ja hogy könnyebb trollkodni? Bocs már!
Szerintem van esélyünk! Sokan állnak az ellenzék mellett, úgyhogy nincs még miért szomorkodni.
Én, Anyukám, Bátyám. + három szavazat az Ellenzéki összefogásra 😁
Én is ezt tapasztalom! Semmi kritikus gondolkodás nincs a magyarban! Bármit mond nekik a Fidesz kérdés nélkül beszopják!
Ha bármilyen negatívumot hozol fel ellenük, lopás, válság, korrupció és még sorolhatnám. Az a válasz, hogy a többi is ezt csinálná!
Szánalmas!
Remélem az összes éppelméjű, gondolkodásra képes fiatal itt fogja hagyni az országot velem együtt, és majd el lehet gondolkodni!
Ellenzék 50
Fidesz 40
Mi hazánk 5
MKKP és egyéb 5
Bárcsak igazad lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!