Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Milyen eredményt...

Ellenzékiek! Milyen eredményt gondoltok reálisnak?

Figyelt kérdés

Ti még tényleg biztok egy ellenzéki győzelemben, egy ilyen rendszerben, ahol meg vannak vezetve az emberek?

Ellenzékre szavaztam, de rengeteg ismerősöm nem látja a fától az erdőt! Ti is ezt tapasztaljátok, hogy csak az az igazság amit a Fidesz tol az arcuk a gátlástalanul, és nem érdeklik őket a tények?

Mit kellene a Fidesznek tennie, ahhoz, hogy egyértelmű legyen mindenki számára, hogy még vannak vezetve az emberek!?

FIDESZ trolloknak véleményére nem vagyok kíváncsi!

2022. ápr. 3. 08:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%

Sosem láttam reálisnak egy ellenzéki győzelmet. A legnagyobb támogatottság decemberben volt, de mivel utána 3 hónapig szó szerint semmiféle kampány nem történt, nem hoztak fel egyetlen kényes témát sem... Egyértelművé vált, hogy nem is akarnak nyerni.

Én elégedett leszek azzal, hogyha a 2/3-hoz 10 mandátum hiányzik a fidesznek.

2022. ápr. 3. 08:51
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
Igen, sajnos nagyon sok a megszállott FIDESZ szavazó, így igen elbizonytalanított, de reménykedjünk.
 3/13 anonim ***** válasza:
35%

Tehát kizárólag az ellenzék véleménye érdekel.

Ugye tudod, hogy este a Fideszesek szavazatait is megszámolják?

4/13 anonim ***** válasza:
67%
Aki meg van vezetve, az nem tudja hogy meg van vezetve.
2022. ápr. 3. 08:52
 5/13 A kérdező kommentje:

Képzeld tisztában vagyok vele!

Ellenzéki szavazóktól kérdeztem, hogyan gondolják az esélyeinket!

Mi ebben a követni való?

Ja hogy könnyebb trollkodni? Bocs már!

2022. ápr. 3. 08:53
 6/13 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem van esélyünk! Sokan állnak az ellenzék mellett, úgyhogy nincs még miért szomorkodni.

Én, Anyukám, Bátyám. + három szavazat az Ellenzéki összefogásra 😁

2022. ápr. 3. 08:57
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a magyarnak megfelel a ruszkikhoz hasonló agymosó, nyomorban tartó diktatúra. Ezt mutatják az eddigi választások és most is ez lesz az eredmény. A szavazóbázisuk az idomított söpredék, ehhez hozzájön a választási csalássorozat, amit művelnek, úgyhogy szerintem nyerni fognak, de nem lesz meg a 2/3. Elvileg értelmiségi rokonom, aki mindig szidta a fideszt most azt mondta, "Persze, hogy elmegyek szavazni, meg kell állítani MZP-t, hogy ne legyen háború". Ennyit a magyarok többségének értelmi színvonaláról. Hitvány egy népség vagyunk sajnos.
2022. ápr. 3. 09:09
 8/13 A kérdező kommentje:

Én is ezt tapasztalom! Semmi kritikus gondolkodás nincs a magyarban! Bármit mond nekik a Fidesz kérdés nélkül beszopják!

Ha bármilyen negatívumot hozol fel ellenük, lopás, válság, korrupció és még sorolhatnám. Az a válasz, hogy a többi is ezt csinálná!

Szánalmas!

Remélem az összes éppelméjű, gondolkodásra képes fiatal itt fogja hagyni az országot velem együtt, és majd el lehet gondolkodni!

2022. ápr. 3. 09:12
 9/13 anonim ***** válasza:

Ellenzék 50

Fidesz 40

Mi hazánk 5

MKKP és egyéb 5

2022. ápr. 3. 09:35
 10/13 A kérdező kommentje:

Bárcsak igazad lenne

2022. ápr. 3. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!