Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Milyen eredményt...

Ellenzékiek! Milyen eredményt gondoltok reálisnak?

Figyelt kérdés

Ti még tényleg biztok egy ellenzéki győzelemben, egy ilyen rendszerben, ahol meg vannak vezetve az emberek?

Ellenzékre szavaztam, de rengeteg ismerősöm nem látja a fától az erdőt! Ti is ezt tapasztaljátok, hogy csak az az igazság amit a Fidesz tol az arcuk a gátlástalanul, és nem érdeklik őket a tények?

Mit kellene a Fidesznek tennie, ahhoz, hogy egyértelmű legyen mindenki számára, hogy még vannak vezetve az emberek!?

FIDESZ trolloknak véleményére nem vagyok kíváncsi!

2022. ápr. 3. 08:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igazam is lesz, hidd el. Gondolj bele, ebben az országban több az ellenzéki mint a fideszes, és az ellenzékiek szokták meggyőzni a fideszeseket. Ez nálunk is így volt, már az én családom inkább MSZP-s, de volt fideszes is, ma már ő is az Összefogásra adja le a voksát.

De ott MZP, milyen alacsony esélye volt az előválasztáson, azt csúnyán elverte Klárit.

Közvélemény kutatások is 48 fidesz, 44 összefogás.. Ez simán behozható a mai nap.

2022. ápr. 3. 09:49
 12/13 A kérdező kommentje:

Van ismerős bizottsági tagként, azt mondta, úgy megindultak az Ő helyszínén, hogy választáson ennyi embert egyidejűleg nem látott!

Majd a 11 óriási adat vagy megerősíti vagy cáfolja!

2022. ápr. 3. 09:55
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Jó lenne ha végre kormányváltás lenne.
2022. ápr. 3. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!