Dzsonszi kérdése:
Ellenzékiek, nem örülnétek, ha az alábbi beszélgetésben szereplő, Schiffer kaliberű emberek lennének az összefogásban?
Figyelt kérdés
Oké, tudom hogy hírtv és bűn megnyitni, de ahogy őt hallgatom, százszor nagyobb színvonal, mint akármelyik miniszterelnök jelölt.
(Nem provokálni akarok, csak kíváncsi vagyok mire van igény a másik oldalon)
2022. ápr. 5. 21:51
1/15 anonim válasza:
Erről csak annyit, hogy akkor idén miért nem ő indult Orbán? Miért kell újabb 4 évet várni, egy hátha most bejönre? Amúgy meg tökmindegy ki indul Orbán ellen. Aki egy kicsit is képben van, az legkésőbb 2018 óta tudja, hogy a Fidesz nem váltható le demokratikus választás útján.
2/15 anonim válasza:
Szerintem sokan örülnének neki, én is. Viszont azt látni kell, hogy ilyen médiaviszonyok között mindegy ki van az ellenzékben, mert bármilyen hazugságot el tudnak hitetni a néppel. Ha Schiffer lett volna a miniszterelnök-jelölt, ezt a választást akkor sem lehetett volna megnyerni. Másrészt Schiffer sokáig vezetett politikai pártot, mégsem sikerült még olyan szintre sem emelnie, hogy kihívója lehessen a Fidesznek, nemhogy legyőzze. És akkor még nem is volt ilyen durva a médiafölény.
3/15 anonim válasza:
A Fideszt nem lehet demokratikus úton leváltani.
4/15 anonim válasza:
Én fideszesként örülnék, ha Schiffer újra ott lenne a parlamentben. Az egyetlen értelmes ellenzéki politikus (volt).
5/15 anonim válasza:
Nagyon sajnáltam amikor lemondott az LMP vezetéséről. Körülbelül az egyik legjózanabb politikus. Szerintem ha ő vezetné az országot, akkor fejlődő pályára tehetné, mármint úgy hogy a többiekhez képest is fejlődik, nemcsak sodródik a világgazdasággal.
6/15 anonim válasza:
Schiffer egy barom.Ő az ellenzék ellenzéke szerepet viszi.Nem csoda hogy a kutyapártnál kötött ki oda való Puzsérral.Politikusként megbukott,általában a fideszeseknek tetszik ahogy osztja az ellenzéket,meg annak akik mindent mindenkit utálnak semmi konstruktív megnyilvánulása nincs,
7/15 anonim válasza:
Viszont az a baj, hogy a legaktívabb szavazók, a kádári nosztalgiával élnek, azt akarják visszakapni amilyen volt fiatalkorukban, na meg az erő látszatát akarják. Ezeket pedig az orbán nyújtja nekik.
8/15 A kérdező kommentje:
Azért látszik a színvonalbeli különbség a kommentelők között is. Sok Fideszes a környezetemben - és GYIKn is - ilyen ellenzékre vágyik, mint Schiffer. A balosok meg rögtön Fideszbérencezik, barmozzák az egyik legértelmesebb figurát odaát vagy kiírják, hogy demokratikusan nem lehet a Fideszt megdönteni, holott két napja volt erre lehetőségük.
2022. ápr. 5. 22:14
9/15 anonim válasza:
8: Nem lehet demokratikus eszközökkel leváltani a Fideszt! Az Ellenzék 3-szor neki futott, minden lehetséges felállásban, eredmény Fidesz 2/3-ad 14-ben, 18-ban és 22-ben. Orbán haláláig marad miniszterelnök, ez biztos. Addig pedig marad a Fidesz is. Lehet 80 évig él, akkor az még plusz 20 év.
10/15 anonim válasza:
Akkor még egyszer mondom kérdező: Aki egy kicsit is képben van, az legkésőbb 2018 óta tudja, hogy a Fidesz nem váltható le demokratikus választás útján. Lényegtelen, hogy ki Orbán kihívója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!