Szerintetek ez a beszélgetés a YouTube közösséget parodizálja ki (ahogy azt a videóban szereplő fiúk vallják), vagy pedig a keresztény vallást?
Te a három közül valamelyik vagy? Reklám? :D
Nem ismerem egyiket se, próbáltam belenézni/hallgatni a videóba, de sajnos csak annyit látni/hallani, hogy három túlsúlyos kocka ül a székében és k**va rossz poénokat sütnek el meg artikulátlanul üvöltve röhögnek a saját rossz poénjaikon. Így sajnos nézhetetlen, nem fogok rákapaszkodni a hangerő-szabályozóra csak azért, hogy megtudjam, miről beszélnek. Főleg, mert nem is érdekel.
A kommentekre azért ránéztem, látom megvannak a vélemények rendesen.
Kb 2 percet bírtam ebből az akármiből, de az agysejtjeim így is tömeges öngyilkosságot kezdtek elkövetni.
Komolyan, mi ez a még mai világban is szürreálisan színvonaltalan, béna izé? Oké, hogy egyes fejben gyengébb emberi egyedek néha ilyen fantasztikus eszmecseréket produkálnak maguk között, de ezt miért kell kirakni netre? És miért kíváncsi erre több ezer ember?
A # 2 és a # 4 válaszoló tökéletesen bemutatta hogy milyen az mikor a hívő emberek felbőszülve személyeskednek mikor a nagy "szeretet" vallást hirdetik.
Ugyan ezt szokták csinálni mikor a vallásukat kapcsolatban kínos kérdésekre nem tudnak válaszolni és felbőszülve személyeskedni kezdenek mikor érzik hogy valami gáz van és ez az utolsó lehetőség! :D
Az a poén hogy én is hívő vagyok xD
Csak az az idióta fajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!