Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek ez a beszélgetés...

Szerintetek ez a beszélgetés a YouTube közösséget parodizálja ki (ahogy azt a videóban szereplő fiúk vallják), vagy pedig a keresztény vallást?

Figyelt kérdés

Be van időzítve, csupán a linkre kell kattintani:

[link]

2018. jan. 5. 01:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, és nem is értem hogy miből juthattál ellentétes következtetésre.
2018. jan. 5. 04:31
 2/17 anonim ***** válasza:
6%

Te a három közül valamelyik vagy? Reklám? :D

Nem ismerem egyiket se, próbáltam belenézni/hallgatni a videóba, de sajnos csak annyit látni/hallani, hogy három túlsúlyos kocka ül a székében és k**va rossz poénokat sütnek el meg artikulátlanul üvöltve röhögnek a saját rossz poénjaikon. Így sajnos nézhetetlen, nem fogok rákapaszkodni a hangerő-szabályozóra csak azért, hogy megtudjam, miről beszélnek. Főleg, mert nem is érdekel.

A kommentekre azért ránéztem, látom megvannak a vélemények rendesen.

2018. jan. 5. 04:49
 3/17 A kérdező kommentje:
En vagyok mind a 3 :D
2018. jan. 5. 12:05
 4/17 Mojjo ***** válasza:
50%

Kb 2 percet bírtam ebből az akármiből, de az agysejtjeim így is tömeges öngyilkosságot kezdtek elkövetni.

Komolyan, mi ez a még mai világban is szürreálisan színvonaltalan, béna izé? Oké, hogy egyes fejben gyengébb emberi egyedek néha ilyen fantasztikus eszmecseréket produkálnak maguk között, de ezt miért kell kirakni netre? És miért kíváncsi erre több ezer ember?

2018. jan. 5. 19:54
 5/17 anonim ***** válasza:
19%

A # 2 és a # 4 válaszoló tökéletesen bemutatta hogy milyen az mikor a hívő emberek felbőszülve személyeskednek mikor a nagy "szeretet" vallást hirdetik.

Ugyan ezt szokták csinálni mikor a vallásukat kapcsolatban kínos kérdésekre nem tudnak válaszolni és felbőszülve személyeskedni kezdenek mikor érzik hogy valami gáz van és ez az utolsó lehetőség! :D

2018. jan. 5. 23:19
 6/17 Mojjo ***** válasza:
73%
@5: Ateista vagyok. (Amit ebben a rovatban rajtad kívül szerintem mindenki tud.)) Egyrészt. Másrészt abban a két percben - ha te is belehallgattál magad is tudod - kb kétszer van említve II. János Pál és ennyi, ebből nem túlzottan jön le, hogy a vallást parodizálnák, vagy mást. Harmadrészt pedig ezektől teljesen függetlenül is ez a produkció a győzike show-k meg herevasaló celebek korában is olyan mértékben színvonaltalan, hogy az megdöbbentő. Ezt talán vallási hovatartozástól függetlenül is szóvá lehet tenni.
2018. jan. 5. 23:51
 7/17 anonim ***** válasza:
67%
#5: Azért azt érzed, hogy ez nem a kultúrált szórakozás legteteje?:D Föleg annak aki nem is ismeri azokat a videósokat akikröl poénkodnak.
2018. jan. 5. 23:58
 8/17 A kérdező kommentje:

Az a poén hogy én is hívő vagyok xD

Csak az az idióta fajta :D

2018. jan. 6. 01:02
 9/17 Mojjo ***** válasza:
100%
@8: Tulajdonképpen mi is lenne ebben a poén, meg mi is volt a célod ennek a kérdésnek a kiírásávak?
2018. jan. 6. 01:16
 10/17 A kérdező kommentje:
Mojjo kíváncsi vagyok, kinek hogy jön ez le, tekintettel arra, hogy vannak külön katolikusok és külön más hívők is.
2018. jan. 6. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!