Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek ez a beszélgetés...

Szerintetek ez a beszélgetés a YouTube közösséget parodizálja ki (ahogy azt a videóban szereplő fiúk vallják), vagy pedig a keresztény vallást?

Figyelt kérdés

Be van időzítve, csupán a linkre kell kattintani:

[link]

2018. jan. 5. 01:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs min megsértődni. Éretlen emberek gyermeteg viccelődése, amely max. egy elnéző mosolyt érdemel.

Egyébként a kérdésre válaszolva: Ebben a részletben nem fedeztem fel paródiàt sem a YouTube közösséggel, sem a kereszténységgel kapcsolatban, legfeljebb a pápaság és a katolikus gondolkodással kapcsolatban. Ugyanis éppen azt a viselkedést figurázza ki amely miatt Luther Márton is protestált, nevezetesen a búcsúcédulák árusítása, vagyis a megbocsájtás pénzért való adomanyozása a miatt, amelyet ő mint katolikus pap nem tartott összeegyeztethetőnek Isten törvényével, vagyis magával a kereszténységgel. Ezért magát a pápát sem tudta többé a kereszténység vezetőjének elfogadni, hanem egyedül Jézus Krisztust tekintete annak. Ezért kiátkozták az egyházból, és létrejött a pápasággal szemben álló protestantizmus. Ennek folytán a pápa, mint olyan nem azonosítható a keresztény vallással ő legfeljebb egy keresztény típusú uralkodó.

2018. jan. 6. 10:09
 12/17 anonim ***** válasza:

Itt most arról az idétlen jelenségről van szó, hogy a pápa live streamet tart a YouTube-on, ahelyett, hogy a templomban maradna. Úgy látszik, nem csak a Bibliát nem ismerik a hívők, hanem a tipikus YouTube-témákat sem, ezek lettek feldobva, hogy talán ezzel színesíthetné a live streamet. Szenteltvíztartó-unboxing, donate, ostyakészítés-tutorial, merchandise és egyebek. Bebaszós live á la Molnár Krisztián, kihívás és Q&A videók stb. Mert a modern technikához, a műfaj sajátosságai is hozzátartoznak.

Ebben az a vicc (OMG, viccet kell magyarázni!), hogy a dogmatikus szentségek össze vannak vegyítve a modern trendekkel. Ha már lájvozik, csinálja annak rendje és módja szerint.

2018. jan. 7. 19:15
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

2. voltam, a legkevésbé sem vagyok hívő, bár a spagettiszörnyet néha látni vélem a sarokban.

Azért írom, hogy nézhetetlen, ahogy ez a 3 idióta ordítva röhög a sz** viccein, mert nézhetetlen, ahogy ez a 3 idióta ordítva röhög a sz** viccein. Nem is érdekel, hogy miről és kiről beszélnek, hogy gúnyolnak e bármit, vagy parodizálják, mert annyira irritálóak és bénák, hogy akkor sem hallgatnám őket, ha olyasmiről beszélnének, ami érdekel és amivel egyetértek.

Megpróbáltam, mert a kérdező linkelte és kíváncsi voltam. De ami fos, az fos. Bocs.

2018. jan. 7. 22:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Érdekes beszélgetést egyébként lehet folytatni szinte bármiről, sőt, értelmes vitát is, de úgy előadni egy témát, hogy közben 3 másodpercenként belenyerít valamelyik k***a hangosan, szándékosan rájátszva, mintha élete legjobb poénján készülne meghalni, az gáz.
2018. jan. 7. 22:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Ellőttek 1-2 viccet vallásról, ha már ezt se szabadna bajban lennénk, bár igaz maga a színvonal nem a legnagyobb beszélgetés amit életemben hallottam.
2018. jan. 14. 15:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Top 10 parancsolat. xD Akárki, akármit mond, de ez a videó k*rv@ nagy. :"D
2018. jan. 24. 21:06
 17/17 HaEv ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nem sokat értettem a rengeteg röhögés miatt - nem minősíteném a felvételt és a téma minőségét. Tény, hogy katolikus témákhoz nyúltak hozzá nem igazán tiszteletteljesen, ami igenis sértő lehet. De! Most komolyan, nézz rájuk! Ez az a színvonal, amelyiknek a véleménye neked tényleg számít? Bocsi, abból a jónéhány perces röhögésből ennyi jött le. Lehet, hogy egyébként tudnak normálisan is beszélni témákról, de ez nem az a pillanat volt.

Szerintem azért megbocsátható! Az ember szokott hülyeségeket beszélni akkor is, amikor nem gondolja teljesen komolyan. Nem ismerem a trió "munkásságát", így nem tudom, hogy valóban komolyan sértésnek szánták-e. De az biztos, nem a jutyub közösségét parodizálja. Mert az tényleg sértő lenne.

2018. febr. 15. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!