GTA V Milyen küldetés jön?
Én most nem találok semmi féle küldetést senkivel a játékban .
Legútóbb a Trevornak az anyjának gyógyszeresautót kellett hoznom,de mire odaértem már sehol nem volt az anyuka. Ezután Trevor lefeküdt a földre és kiabált . Majd átváltozott Franklinre .
Videóba megnéztem hogy mit is kell csinálni Franklinnel a játékban,mert ami a balfelső sarokban lévő magyarázatot nem tudtam elolvasni,mivel nagyon homályos volt. Azt csinálták a videóban hogy Franklinnel leütöttek egy nőt ,majd beszállították egy taxiba ,utána kiszállt a taxiból és átváltották az embert Trevorra. Trevor pedig bedrogozott,beszállt az autójába és ment egyenesen,majd jöttek a rendőrök.
Ugyanezt megcsináltam ,ami a videóban volt,de amikor én beszálltam a Trevor autójába és mentem egyenesen,akkor nem jöttek a rendőrök.
Ezt eléggé furcsáltam...
Na mindegy,ez a menet után nem találok semelyik szereplővel küldetést . Mit kéne tennem ill.csinálnom?
És még szeretnék meg egy valamit kérdezni . Azt hogy, ha nem tudok egy küldetést végrehajtani,mivel nem tudom hogyan kell csinálni ,azt akkor hol nézzem meg hogy mit kell csinálni ? Vagy ha nincs küldetésem vagy nem találok, akkor azt hol nézzem meg hogy segítsen ebben ? (A videók nem mindig segítenek )
Köszönöm előre a válaszokat ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!