Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World Of Tanks küldetések?

World Of Tanks küldetések?

Figyelt kérdés
Szóval az lenne,hogy ha a kampányoknál a küldetések csak másodlagos eredményét érjük el akkor ha minden küldetés kész megkapjuk a jutalmat? Remélem értitek. Köszi a válaszokat!

2016. ápr. 25. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
A küldetés csak akkor van kész ha az elsődleges eredmény van meg, a másodlagosért csak plusz jutalmakat kapsz.
2016. ápr. 25. 20:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. 😣😣😣
2016. ápr. 25. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az egyik szakasztársamnak elvileg megvan csinálva Stug 4 kitüntetéssel meg mindennel és a htc-t nem tudja elkezdeni és a stugot sem adta meg. Hogy ez mennyire igaz mennyire nem azt nem tudom mert szegény elég hülye. Bár elképzelhetőnek találom mert már én is láttam elésokfura dolgot.
2016. ápr. 27. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:

15-ös küldi kitüntetéssel a light-med-heavy-arty-td vonalból elég 4-et megcsinálni. Ha az utolsó nem kitüntetéses, akkor mindegyiket kell.

Értelemszerűen a kritériumok teljesülésekor van meg a tank és lehet továbbmenni a htc-re, t55-re, objectre.

2016. máj. 5. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!