Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt olyan Harry Potter...

Van itt olyan Harry Potter rajongó aki szívesen beszélgetne?

Figyelt kérdés
Én láttam a filmet és olvastam a könyvet is. Van itt rajtam kívün ilyen, akit érdekel ez a tééma és beszélgetne is erről? Írjatok nyugodtan akár privátban is!

2021. aug. 2. 17:56
1 2
 1/13 anonim válasza:
Persze.
2021. aug. 2. 18:07
 2/13 anonim válasza:
Persze hogy van :D Olvastam és láttam a sorozatot többször is, szívesen beszélgetek róla ^^
2021. aug. 2. 18:11
 3/13 anonim válasza:
Persze
2021. aug. 2. 18:45
 4/13 anonim válasza:
Jelen, pont mostanában fejeztem be a könyveket, igaz még az Elátkozott gyermek hátra van. A filmeket is kezdem lassan újranézni. 27F
2021. aug. 2. 18:59
 5/13 anonim válasza:
4: hejjj sok szerencsét az Elátkozott gyermekhez, én nem tudtam végigolvasni.
2021. aug. 2. 19:06
 6/13 A kérdező kommentje:
Miért? Én mondjuk el sem mertem olvasni :xd.
2021. aug. 2. 19:09
 7/13 anonim válasza:

Az egész történet össze-vissza van, néha a könyvekből merít, néha a filmekből, nekem nem jött be az irány amibe vitték a karaktereket, a fő történetszál totál ellentmond a mágiának ami a fő sorozatban van és van benne egy csavar Voldiról ami szerintem egyszerűen borzalmas.

Az egész olyan mint egy HP fanfic, de abból is középszerű, én fényévekkel jobb nem hivatalos folytatásokat olvastam, de ez elvileg canon? Eh.

2021. aug. 2. 19:13
 8/13 A kérdező kommentje:
Na hát nekem is pont ez volt a bajom.
2021. aug. 2. 19:16
 9/13 anonim válasza:

#7 sajnos az, pedig inkább lehetne canon mondjuk a Nurmengard-trilógia. :D

egyébként tényleg borzasztó. ooc karakterek, ellentmondás a régebbi részeknek, átláthatatlan idősíkok meg akkora fszságok amiknek köze nincs az eredeti sorozathoz.

2021. aug. 3. 08:27
 10/13 anonim válasza:
Mekkora volt ennek az esélye? Kb 2 napja néztem meg a filmeket (először). Szívesen beszélgetek, még friss az élmény 😂
2021. aug. 3. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!