Gossip Girl fanok ti ezt hogy gondoljátok? Nagyon szeretnék beszélgetni a soriról xoxo
Teljes mértékben egyet értek veled!
Chuch eleinte utálatos és azzal a hajjal meg a ruháival röhejes volt, aztán az öltönyökkel egyre szexibb lett és azzal a hajjal meg a viselkedésével a férfiasság “megtestesítője lett”
Nate eleinte az álompasi volt a külseje miatt de őt leváltotta Chuch. Nate gondolkodása “lekvár” nagyon számomra
Bliar az egész karakter kedvencem volt! Az uralkodása kemény de szeretnivaló volt
Serena tényleg ragyogó kitartó személyiség, viszont van benne egy kicsi az anyjából Lilyből is. Nagyon pozitív gondolkodása van.
Dan nyomi beilleszkedési ingere uncsi volt de jó volt szemen követni hogyan jött fel Brooklynbol a Manhattanbe
szinte az életem részévé vált míg néztem. Iskolában órán azon gondolkodtak vajon mi fog történni XY szereplővel. A sorozat megszállottja lettem. És most pedig félek elkezeni más sorozatot mert egyszerüen valahogy annyira szivemhez nőttek a karakterek, és az a város.. úgy ismerem már New York-ot mint a tenyeremet! Mindig a Google térképen nézegettem hol az Empier és hol az Upper East Side.. a Humphrey lakás Brooklynban.. komolyan.. megszállott lettem
És amúgy mik a kedvenc sorozataid? Miket láttál már?
Én Pretty little liars és a Gossip Girl. Tudsz nekem mondani inkább a GG-hez hasonló sorikat? Milyen sorozatokat láttál már? :)
Igen, egyet értek! Dan és Bliar kapcsolata egyenlő a nullával
Viszont nekem a végén Nate bevonulása sem tetszett, azért mert nem volt párkapcsolatban. Szerintem jobb befejezés lett volna ha mindenkinek van boldog párja :) köszi h írtál, annyira szeretek beszélgetni a sorozatról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!